Fila FLORA PANTS - Träningsbyxor - svart light grå melange Vackra billiga damkläder xdrezi809-Fashion Kläder

Fila FLORA PANTS - Träningsbyxor - svart light grå melange Vackra billiga damkläder xdrezi809-Fashion Kläder

Fila FLORA PANTS - Träningsbyxor - svart light grå melange Vackra billiga damkläder
Hunkydory Topp Elinor Jersey - Grå - Dam
IBEN Victor Tee Ögrönlar
Ida Sjöstedt Vivienne Top Ögrönlar

Ilse Jacobsen Regnkappa Rain 70 - Svart - Dam

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

GANT COTTON PIQUE CARDIGAN Ögrönlar
InWear Byxor Nica No Printed Pant - Svart - Dam

InWear Klänning Vanja Dress - Svart - Dam

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: GANT GANT SHIELD HOODIE Ögrönlar, GANT ICON PANTS - Träningsbyxor - royal rosa Vackra billiga damkläder, GANT LOGO CAPSLEEVE - T-shirt med print - eggshell Vackra billiga damkläder

IVY & OAK MATERNITY DRESS - Maxiklänning - navy blå Vackra billiga damkläder

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: GANT O1. GRAPHIC FULL ZIP CARDIGAN Ögrönlar, HR, GANT O1. MICRO TEXTURE MOCK NECK Ögrönlar

Ivyrevel Puff Sleeve Panel Jumpsuit Jumpsuits

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

GANT O1. TONAL GRAPHIC C NECK SWEAT Ögrönlar

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

J. Lindeberg Bailey Tex Nylon Ytterkläder

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

J. Lindeberg Rowan Cotton Silk Ögrönlar

Läs mer

Ämnen: GANT O2. PP SATEEN STRIPED RUFFLE DRESS Klänningar, kompetensbaserad rekrytering, GANT O2. THE CRUISER JACKET Ytterkläder, rekryteringsprocess

J.CREW SLIM PERFECT - T-shirt - bas - heather smoky wisteria Vackra billiga damkläder

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

J.LINDEBERG ORLA - Funktionströja - navy Vackra billiga damkläder

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

GANT THE COTTON PIQUE SUIT PANT Joggingbyxor

Ämnen: GANT THE SLIM CLUB BLAZER Kostymer & kavajer, kompetensförsörjning

Jack & Jones Essentials Pikétröja

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

GAP BERMUDA - Shorts - heather grå Vackra billiga damkläder

Ämnen: GAP BUTTON - Långärmad tröja - lipstick rosa Vackra billiga damkläder, GAP DW TUNIC DRESS Ögrönlar

Jack & Jones Byxor jjiVega jjChris WW - Svart - Herr

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

GAP Långärmad tröja - true svart Vackra billiga damkläder

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Jack & Jones Jacka jorGlave Light Track Jacket - Grön - Herr

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

GAP MOD CREW - T-shirt - bas - heather grå Vackra billiga damkläder
Jack & Jones JPRCLEIN BLA. SS POLO Ögrönlar

Jack & Jones Skjorta jjeSummer Shirt L S Noos - Blå - Herr

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Jack & Jones Sweatshirt jorVarcity Sweat Hood - Grå - Herr

Jack & Jones T-shirt jcoPops Tee LS Crew Neck - Vit - Herr

Jack & Jones T-shirt jprDale blå. Tee SS Crew Neck - Blå - Herr

Jacqueline de Yong Kimono jdyJosephine Long - Svart - Dam

Se alla