Fall Spring Summer Ögrönlar Winter Jorid xdrezi642-Damkläder

Fall Spring Summer Ögrönlar Winter Jorid xdrezi642-Damkläder

Fall Winter Spring Summer Jorid Ögrönlar
HUGO Anfröd182 Kostymer & kavajer
HUGO HEFENA - Tygbyxor - natural Vackra billiga damkläder
Hummel CLASSIC BEE AAGE ZIP JACKET Ögrönlar

Hummel HMLMASON SWEATSHIRT Ögrönlar

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Free People - Blommig ryschad klänning
Hunkemöller MALIBU VIBES 3 PACK - Briefs - azalea rosa Vackra billiga damkläder

Hunkydory Jumper Eli Studded Knit - Natur - Dam

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Free People SEAMLESS MINI - Nattlinne - nude Vackra billiga damkläder, Free Society Randig baddräkt med skärp, FREE QUENT BATEL BL Ögrönlar

Ida Sjöstedt Sabrina Dress Klänningar

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Mer produktinformation

  • 100% recycelte polyester
  • Feminin siluett
  • Stilfull och elegant design
  • Perfekt för att skapa din egen personliga look
  • Maskintvätt i högst 30 ˚C
Läs mer

Ämnen: FREE QUENT STARKA JU Jumpsuits, HR, Freebra SILICONE BRA BH ar

Ilse Jacobsen Regnkappa Rain50 - Blå - Dam

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Freequent NANNI JA - Blazer - svart Vackra billiga damkläder

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

InWear Emilie Blazer Ytterkläder

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

InWear NIRA SKIRT - Pennkjol - marine blå Vackra billiga damkläder

Läs mer

Ämnen: French Connection COTTON BROIDERY DRESS Klänningar, kompetensbaserad rekrytering, French Connection SUNDAE SUITING TAILOröd - Tygbyxor - light dream blå Vackra billiga damkläder, rekryteringsprocess

InWear Zhen Jumpsuit Printed Jumpsuits

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

IVY & OAK Skjortklänning - dark blå Vackra billiga damkläder

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Frock And Frill Marinblå midaxiklänning utsmyckade med stjärnor och blommor med nyckelhålsdetalj och kimonokrage

Ämnen: FTC Cashmere Stickad tröja - princess blå Vackra billiga damkläder, kompetensförsörjning

IZOD OXFORD BD SHIRT Ögrönlar

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

GANT Blazer - watermelon röd Vackra billiga damkläder

Ämnen: GANT CONTRAST COLLAR - Piké - vit Vackra billiga damkläder, GANT D2. WOOL CASHMERE CREW Ögrönlar

J.CREW NEW LIGHTWEIGHT - Blazer - heather grå Vackra billiga damkläder

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

GANT O1. LIGHT DOWN JACKET Ytterkläder

Ämnen: Rekrytering, soft skills

J.Lindeberg Kappa Laya Spring Twill - Svart - Dam

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

GANT O2. AOP SS T SHIRT Ögrönlar
Jack & Jones Core Vit kortärmad skjorta i smal passform med platt krage och heltäckande loggamönster

Jack & Jones Originals Vit och rosa raglan-t-shirt i longline-modell med rundad nederkant

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Jack & Jones Byxor jjiMarco jjEnzo, slim fit - Grön - Herr

Jack & Jones Jacka jorMysterious Bomber - Svart - Herr

Jack & Jones JPROREGON CHECK SHIRT L S ONE POCKET PRE Ögrönlar

Jack & Jones Skjorta jprAdrian Shirt L S Noos, slim fit - Vit - Herr

Se alla