Lindbergh sock 5 Strumpor Bamboo pack xdrezi4909-Herrkläder

Lindbergh sock 5 Strumpor Bamboo pack xdrezi4909-Herrkläder

Lindbergh Bamboo sock 5 pack Strumpor
Monki svart figursydd kappa i lätt material
Monki BERTA BLOUSE - Skjorta - orange Vackra billiga damkläder
Monki LAURA SKIRT - A-linjekjol - blå Vackra billiga damkläder

Monki SABRINA 2 PACK - T-shirt med print - svart multi Vackra billiga damkläder

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Mango BALU - Skjortklänning - blå Vackra billiga damkläder
Moon River Midiklänning med knappar och v-ringning bak

Morgan Kofta - svart Vackra billiga damkläder

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Mango Bottoned ribbed t shirt Ögrönlar, Mango Bow t shirt Ögrönlar, Mango Button linen skirt Kjolar

MOS MOSH Blake guld Flower Pant Byxor

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Mer produktinformation

  • 80% bamboo, 17% polyamid, 3% elastan
  • Bambu är en av jordens mest hållbara resurser och skapar ett tyg som är mjukare än siden.
  • Ett viktigt nyckelplagg
Läs mer

Ämnen: Mango Check pattern blouse Ögrönlar, HR, Mango Coca cola t shirt Ögrönlar

MOS MOSH Vicky Soul Skirt Kjolar

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Mango Crochet cotton sweater Ögrönlar

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Motel Helkroppstrikå med mesh-shorts

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Mykke Hofmann LEA - Skjorta - rasberry Vackra billiga damkläder

Läs mer

Ämnen: Mango Essential strap top Ögrönlar, kompetensbaserad rekrytering, Mango Flower print dress Klänningar, rekryteringsprocess

Na-kd Svarta mom jeans med logga del av set

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Nanso Ladies big shirt, Niitty Klänningar

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Mango LELI - Blazer - creamy vit Vackra billiga damkläder

Ämnen: Mango Long linen blend jumpsuit Jumpsuits, kompetensförsörjning

Nanso Tunika Manteli - Svart - Dam

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Mango Man Flecked stripes knit sweatshirt Ögrönlar

Ämnen: Mango Man Printed regular fit shirt Ögrönlar, Mango Man Slim fit Färgöd Alex jeans Jeans

New Balance PRT IMPACT TIGHT Tights & shorts

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Mango MIT BINDEBAND - blås - off-vit Vackra billiga damkläder

Ämnen: Rekrytering, soft skills

New Look Brun v-ringad tröja med kantrand

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Mango Pleats detail linen blend dress Klänningar
New Look ljusgrå tröja med polokrage

New Look Rostfärgad midiklänning i omlottmodell

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

New Look Tall Svart minikjol i PU

New Look Brun hundtandsmönstrad overStorlek jumper

New Look Jeggings - vit Vackra billiga damkläder

New Look Petite Svarta ankellånga byxor med knytning i midjan

Se alla