Even&Odd Jeansshorts - denim Vackra billiga damkläder blå mid xdrezi475-Fashion Kläder

Even&Odd Jeansshorts - denim Vackra billiga damkläder blå mid xdrezi475-Fashion Kläder

Even&Odd Jeansshorts - mid blå denim Vackra billiga damkläder
Hestra Handskar kvinnor´s Primaloft Winter Forest - Svart - Dam
Hilfiger Collection STRIPED CREST TEE, 9 Ögrönlar
Hope & Ivy Blommiga byxor med vida ben

Houdini W's Power Houdi Ögrönlar

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Forét OAK T SHIRT Ögrönlar
HUGO 734 Mörkblå skinny jeans

HUGO Vita träningsstrumpor med stor spegelvänd logga i 2-pack

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Forever New Rutig figursydd blazer i bouclé, Forever New JENNIFER HIGH NECK CUT SEW - Långärmad tröja - svart Vackra billiga damkläder, Forever New Petite blommig miniklänning med snörning framtill

Hummel CHARGE SHORTS - Träningsshorts - true blå Vackra billiga damkläder

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Fransa BAGOOD - blås - vit Vackra billiga damkläder, HR, Fransa Bemilano 1 Dress Klänningar

Hummel HMLNELLY PANTS - Träningsbyxor - asphalt Vackra billiga damkläder

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Fransa FRciorga 1 Top Ögrönlar

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Hunkemöller NIGHTIE B-NECK EYE - Nattlinne - rosa lady Vackra billiga damkläder

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Hunkydory Topp Elinor Jersey - Grå - Dam

Läs mer

Ämnen: Fröd Perry Grå pikétröja med dubbla ränder, kompetensbaserad rekrytering, Fröd Perry Ljusblå pikétröja med dubbel rand, rekryteringsprocess

Icebreaker SPHERE SCOOP - T-shirt med print - panther snow Vackra billiga damkläder

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Ilse Jacobsen Klänning Kimo62Y - Blå - Dam

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Fröd Perry Vit twillskjorta Endast hos

Ämnen: Fröd Perry CONTRAST RIB PIQUE SHIRT Ögrönlar, kompetensförsörjning

InWear BLAKE - blås - light sky Vackra billiga damkläder

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Fröddy WR.UP Skinny jeans med läderfinish medelhög midja och formande effekt

Ämnen: Free People Show Stopper Kort leopardmönstrad bodyconklänning, Free People MIA - Body - neutral Vackra billiga damkläder

InWear Trude Top Ögrönlar

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Freebra CLEAVAGE BRA BH ar

Ämnen: Rekrytering, soft skills

IVY & OAK Maxiklänning - light blå Vackra billiga damkläder

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

French Connection Armoise Omlottklänning
IZOD DOCKSIDE ISLAND PRINT POLO Ögrönlar

J. Lindeberg Hopper Soft G Combat Kostymer & kavajer

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

J.CREW MARTIE - Tygbyxor - cloud grå Vackra billiga damkläder

J.Lindeberg Klänning Lily Silky Jersey - Grå - Dam

Jack & Jones Essentials Grön t-shirt i plusstorlek och longline-modell

Jack & Jones Premium Beige pikétröja i overStorlek-modell med vävd ärmrand

Se alla