La rödoute Collections Halvlång trikåklänning med huva och lång Svart - Dam ärm - xdrezi4142-Damkläder

La rödoute Collections Halvlång trikåklänning med huva och lång Svart - Dam ärm - xdrezi4142-Damkläder

La rödoute Collections Halvlång trikåklänning med huva och lång ärm - Svart - Dam
Marimekko HORISONTTI KATLEIJA Dress Klänningar
Martin Asbjørn CARTER SHIRT PINSTRIPE Ögrönlar
Masai Natalia dress Klänningar

Massimo Dutti Kort kappa rock - gul Vackra billiga damkläder

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Lee Jeans CHAFFEE Jeans
Mauvais Grå randig t-shirt i muscle-passform med logga

Max Mara Hosiery SATURNO - Strumpor - svart Vackra billiga damkläder

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Lee Jeans Luke, slim fit - Blå - Herr, Lee Jeans RELAXED BIB Jumpsuits, Lee Jeans SKYLER svart RINSE Jeans

Maze LINDSAY - Skinnjacka - forest night Vackra billiga damkläder

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Lee Jeansskjorta Worker Western - Svart - Herr, HR, Lee MULTI STRIPED TEE - T-shirt med print - bright röd Vackra billiga damkläder

Mennace Vit t-shirt med logga baktill

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Lee Skjorta Lee Western - Blå - Dam

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Mint&berry blås - svart brun Vackra billiga damkläder

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Mint&berry Shorts - navy blazer Vackra billiga damkläder

Läs mer

Ämnen: Lee Topp Logo Tee - Grå - Dam, kompetensbaserad rekrytering, Lee T-shirt Logo Tee - Vit - Herr, rekryteringsprocess

Minus Marli shirt Ögrönlar

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Miss Selfridge Grön maxiklänning i slipmodell

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Les Deux Rivierre Polo SS Ögrönlar

Ämnen: Levete Room Cardigan LR Cille 2 - lila - Dam, kompetensförsörjning

Miss Selfridge CURVE WAISTBAND WIDE LEG - Tygbyxor - röd Vackra billiga damkläder

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Levete Room Topp LR Alvina 19 Top - Svart - Dam

Ämnen: Lexington Clothing Betsy Pants Byxor, Lexington Clothing Nadeen Top Ögrönlar

Missguided Puderrosa mjukisbyxor med smal passform del av set

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Lexington Tröja Nelson Knitted Sweatshirt - Grön - Herr

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Missguided BANDEAU MINI DRESS - Cocktailklänning - lime Vackra billiga damkläder

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Lindbergh Byxor Club Pants Relaxed - Grå - Herr
Missguided Petite Vit midiklänning i spets med utskurna detaljer

Missya Dorrit bra fill basis BH ar

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Modström Otis print shorts Shorts

Monki Guldfärgad hopvikbar poncho i metallic

Monki Svarta vida sammetsbyxor med kritstrecksränder

Monki JOLIN - T-shirt - bas - svart Vackra billiga damkläder

Se alla