KIOMI T-shirt - bas - rusted orange Vackra billiga damkläder vit xdrezi3975-Fashion Kläder

KIOMI T-shirt - bas - rusted orange Vackra billiga damkläder vit xdrezi3975-Fashion Kläder

KIOMI T-shirt - bas - vit rusted orange Vackra billiga damkläder
Mango Striped linen blend trousers Byxor
Mango VANESSA - Stickad tröja - brun Vackra billiga damkläder
Marc O'Polo Blouse, long sleeved, light stretch Ögrönlar

Marc O'Polo MINI - Briefs - off-vit Vackra billiga damkläder

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Lauren Ralph Lauren Crepe Wide Leg Jumpsuit Jumpsuits
Marc O'Polo SHORT SLEEVE V NECK - T-shirt - bas - deep atlantic Vackra billiga damkläder

Marie Jo rosaNNA BH ar

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Lauren Ralph Lauren Floral Lace Dress Klänningar, Lauren Ralph Lauren Glen Plaid Stretch Pant Byxor, Lauren Ralph Lauren Homewear LRL SEPARATE CAPRI PANT WIDE LEGS Sov och loungeplagg

Masai Nakato dress Klänningar

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Lauren Ralph Lauren Lace Cap Sleeve Dress Klänningar, HR, Lauren Ralph Lauren Linen Blend Twill Blazer Ytterkläder

Massimo Dutti LIMITED EDITION - Skjorta - dark blå Vackra billiga damkläder

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Lauren Ralph Lauren PEARL SHEEN COLLESS - Dunjacka - english blåsh Vackra billiga damkläder

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Mavi BELLA MID RISE - Jeans bootcut - double svart Vackra billiga damkläder

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Max Mara Leisure BERTONE - Baddräkt - röd Vackra billiga damkläder

Läs mer

Ämnen: Lauren Ralph Lauren SHAYLA TRIM - Maxiklänning - dark primrosa Vackra billiga damkläder, kompetensbaserad rekrytering, Lauren Ralph Lauren Striped Cotton Bell Sleeve Top Ögrönlar, rekryteringsprocess

Maya Bridesmaid Citrongul bardotklänning för brudtärna i maxilängd med asymmetrisk längd och paljetter

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

MbyM TABITA - Blazer - pale blåsh Vackra billiga damkläder

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Lauren kvinnor PIMA MICRO MODL 140 FOIL LOGO Ögrönlar

Ämnen: Lavish Alice silverfärgad och regnbågsskimrande miniklänning med paljetter, kompetensförsörjning

Minimum Rock Allston 2.0 - Svart - Herr

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Lee FLORAL BLOUSE - Skjorta - svart Vackra billiga damkläder

Ämnen: Lee Jeans BOYFRIEND SHORT Shorts, Lee Jeans LS GRAPHIC TEE Ögrönlar

Minus CELINA top Ögrönlar

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Lee Manchesterskjorta Lee Western Shirt - Röd - Herr

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Miss Selfridge Blommiga byxor med vida ben

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Lee Skjorta Western Shirt, slim fit - Grön - Herr
Miss Selfridge  Blommig jumpsuit med knappar

Missguided Beige strukturerad bikiniögrönl med en bar axel

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Missguided Prickig midikjol med volanglager

Missguided BARDOT DOUBLE LAYER BODYSUIT - T-shirt med print - röd Vackra billiga damkläder

Missguided Petite ULTIMATE PLUNGE BODY - Stickad tröja - khaki Vackra billiga damkläder

Missya Lucia hipster lace Trosor

Se alla