Kappa EFFI - T-shirt med - vit Vackra billiga damkläder print xdrezi3809-Fashion Kläder

Kappa EFFI - T-shirt med - vit Vackra billiga damkläder print xdrezi3809-Fashion Kläder

Kappa EFFI - T-shirt med print - vit Vackra billiga damkläder
Mango lilaLO - Kort kappa rock - gul Vackra billiga damkläder
Mango Man Hidden hood quilted anorak Ytterkläder
Mango Man Slim fit stretch cotton shirt Ögrönlar

Mango NIMA - Vardagsklänning - off-vit Vackra billiga damkläder

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

La rödoute Kort, utställd klänning med volang nedtill och kort ärm - Blå - Dam
Mango RAIN - Maxiklänning - svart Vackra billiga damkläder

Mango Stand collar t shirt Ögrönlar

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: La rödoute Skinnjacka med knappar - Brun - Dam, La rödoute Smal, kritstrecksrandig byxa - Blå - Dam, La rödoute Utställd klänning med lång ärm - Brun - Dam

Marc O'Polo BLOUSE SLEEVELESS STYLE - blås - light blå Vackra billiga damkläder

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Lacoste Essentials Slim Fit 3-pack t-shirts, HR, Lacoste Khakifärgad pikétröja med ton i ton-logga

Marc O'Polo Nattlinne - hellblå Vackra billiga damkläder

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Lacoste Svart stor t-shirt med krokodil-logga

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Marc O'Polo SKIRT WELT POCKETS - A-linjekjol - burnt olive Vackra billiga damkläder

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Marimekko HORISONTTI KATLEIJA Dress Klänningar

Läs mer

Ämnen: Lacoste Sport Sweatshirt - aquarium Vackra billiga damkläder, kompetensbaserad rekrytering, Lady Avenue Pure Silk French knickers Sov och loungeplagg, rekryteringsprocess

Masai Davenda top Ögrönlar

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Masai Unni dress Klänningar

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

LASCANA SAPHIR SET - Bikini - svart Vackra billiga damkläder

Ämnen: LASCANA TULPE - Push up-bh - creme Vackra billiga damkläder, kompetensförsörjning

Matinique Brolo T Ögrönlar

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Lauren Ralph Lauren CASONDRA LONG SLEEVE DAY DRESS - Jerseyklänning - lighthouse navy Vackra billiga damkläder

Ämnen: Lauren Ralph Lauren CREPE CREPE WRAP - Kappa rock - navy Vackra billiga damkläder, Lauren Ralph Lauren FAUX MEMORY FEMME COLLAR ANORAK Ytterkläder

MAX&Co. MANAMA - Stickad tröja - svart Vackra billiga damkläder

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Lauren Ralph Lauren Lace Trim Ruched Jersey Dress Klänningar

Ämnen: Rekrytering, soft skills

MbyM Kjol Annalee - Svart - Dam

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Lauren Ralph Lauren Print Wide Leg Jean Jeans
Minimale Animale Glimmer Svart strandklänning

Mint&berry Jerseyklänning - vit alyssum Vackra billiga damkläder

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Minus Carma dot blazer Ytterkläder

Miss Selfridge Cargobyxor med kamouflagemönster

Miss Selfridge BUTTON JUMBO - Långärmad tröja - camel Vackra billiga damkläder

Missguided Blå sportleggings med mönstrat midjeband

Se alla