JDY JDYCATIA - - dark blå Vackra billiga damkläder Tygbyxor xdrezi3479-Fashion Kläder

JDY JDYCATIA - - dark blå Vackra billiga damkläder Tygbyxor xdrezi3479-Fashion Kläder

JDY JDYCATIA - Tygbyxor - dark blå Vackra billiga damkläder
MAGIC Bodyfashion DREAM INVISIBLES THONG 2 PACK - Shapewear - latte Vackra billiga damkläder
Maidenform 2 PACK - Shapewear - svart Vackra billiga damkläder
Maidenform Shapingtrosa Sleek Smoothers 2-pack - Svart - Dam

Maloja Multisportjacka NewportM 1 1 - rosa - Dam

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Knowledge Cotton Apparel Swim Shorts Solid GRS Vegan Badkläder
Mamalicious Gravidshorts mlLinen Woven - Blå - Dam

Mammut TROVAT HOODED JACKET kvinnor - Regnjacka - linen Vackra billiga damkläder

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Koco & K Plus Svart miniklänning med knytning framtill, K-Swiss Vit t-shirt med klassisk logga, KUNERT CURVY - Strumpbyxor - nude Vackra billiga damkläder

Mango Button linen skirt Kjolar

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: K-Way LE VRAI - Parkas - beige sabia Vackra billiga damkläder, HR, La Martina Winfröd Ögrönlar

Mango Cotton blend knit top Ögrönlar

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

La Perla TRES FEMME - Overkneestrumpor - ivory Vackra billiga damkläder

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Mango Floral print top Ögrönlar

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Mango Linen suit trousers Byxor

Läs mer

Ämnen: La rödoute Collections blås - Blå - Dam, kompetensbaserad rekrytering, La rödoute Collections blås med rund halsringning och kort ärm - Svart - Dam, rekryteringsprocess

Mango Man Regular fit dark wash Bob jeans Jeans

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Mango MELCHOR - Tygbyxor - dark grön Vackra billiga damkläder

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

La rödoute Collections Grovstickad kofta - Brun - Dam

Ämnen: La rödoute Collections Halvlång, utställd klänning - Röd - Dam, kompetensförsörjning

Mango Polka dot belt dress Klänningar

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

La rödoute Collections Klänning - Blå - Dam

Ämnen: La rödoute Collections Kort lackkjol - Svart - Dam, La rödoute Collections Kort, vid jacka med dragkedja - Blå - Dam

Mango V neckline blouse Ögrönlar

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

La rödoute Collections Rak byxa i linneblandning - lila - Dam

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Marc O'Polo DENIM JACKET Ytterkläder

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

La rödoute Collections Randig, rak skjorta - Blå - Dam
Marc O'Polo ROUNDED HEM - Shorts - pale oyster Vackra billiga damkläder

Marciano by GUESS SEEING STRIPES DRESS Klänningar

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Marlies Dekkers MD MERINGUE BRIEF 8 Trosor

Masai PUSNA CULOTTE - Tygbyxor - cream Vackra billiga damkläder

Matinique Jerstan Linen Look Ögrönlar

Max Mara Hosiery SATURNO - Strumpor - röd Vackra billiga damkläder

Se alla