JDY JDYAUSTIN TREATS LONG STRAP DRESS - Maxiklänning - svart Vackra billiga damkläder xdrezi3475-Fashion Kläder

JDY JDYAUSTIN TREATS LONG STRAP DRESS - Maxiklänning - svart Vackra billiga damkläder xdrezi3475-Fashion Kläder

JDY JDYAUSTIN TREATS LONG STRAP DRESS - Maxiklänning - svart Vackra billiga damkläder
MAGIC Bodyfashion DREAM BRA - Topp - snow vit Vackra billiga damkläder
Magic Push-Up-BH utan axelband Va-Va-Voom - Svart - Dam
Maidenform Shapingklänning Take Inches Off - Svart - Dam

Makia RING T SHIRT Ögrönlar

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Knowledge Cotton Apparel Slope striped pique polo Vegan Ögrönlar
Mamalicious Gravidjeans mlRam Coated Slim - Svart - Dam

Mammut CONVEY TOUR HOODED JACKET - Hardshelljacka - surf Vackra billiga damkläder

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Koco & K Plus Rostfärgad mjuk midiklänning med ryschad knut framtill, Kombi Tumhandskar The Spooky WG Ladies Mitt - Vit - Dam, Kulani Kinis Djupt urringad bikiniögrönl i trekantsmodell med vilda blommor

Mango Bows buttoned top Ögrönlar

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: KUNERT Strumpbyxor - cashmere Vackra billiga damkläder, HR, L.F.Markey Fat Boys Byxor

Mango Contrasting seams shirt Ögrönlar

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

La Perla REWARD SHORT ROBE - Morgonrock - bordeaux Vackra billiga damkläder

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Mango Flaröd jeans Kjolar

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Mango lilaLO - Kort kappa rock - gul Vackra billiga damkläder

Läs mer

Ämnen: La rödoute Collections Blommig, halvlång klänning i utställd modell - Vit - Dam, kompetensbaserad rekrytering, La rödoute Collections blås med kort volangärm - rosa - Dam, rekryteringsprocess

Mango Man Pocket cotton t shirt Ögrönlar

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Mango MANJARO - blås - vit Vackra billiga damkläder

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

La rödoute Collections Finstickad, mönsterstickad kofta med rund halsringning och knäppning - Vit - Dam

Ämnen: La rödoute Collections Halvlång klänning med axelband och parasollmönster - Blå - Dam, kompetensförsörjning

Mango POCA - Stickad klänning - brun Vackra billiga damkläder

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

La rödoute Collections Kavaj i denim - Blå - Dam

Ämnen: La rödoute Collections Kort byxa med normalhög midja - Grön - Dam, La rödoute Collections Kort, enfärgad sweatshirt i bomull - rosa - Dam

Mango TRIGO - Stickad tröja - röd Vackra billiga damkläder

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

La rödoute Collections Prickig kofta i basmodell - Gul - Dam

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Marc O'Polo CABAN BONDED - Blazer - tinted ink Vackra billiga damkläder

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

La rödoute Collections Randig topp med kort ärm i kraftig bomull - Brun - Dam
Marc O'Polo REGULAR FIT - Jeansshorts - peach rosa Vackra billiga damkläder

Marciano by GUESS KYRA SWEATER RIB CARDIGN Ögrönlar

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Marlies Dekkers MD D.DE PARIS PUSH UP IVORY BH ar

Masai Patricia shorts Shorts

Massimo Dutti T-shirt med print - svart Vackra billiga damkläder

Max Mara Hosiery MONACO - Strumpbyxor - svart Vackra billiga damkläder

Se alla