Day et Day Now Klänningar Birger Mikkelsen pqqdut1446-Damkläder

Day et Day Now Klänningar Birger Mikkelsen pqqdut1446-Damkläder

Esprit Collection STRIPED - Stickad tröja - svart Vackra billiga damkläder

Esprit KAITLIN WIRELESS PADDED - Triangel-bh - lime gul Vackra billiga damkläder

Du skickar dina fakturor och kvitton till oss månadsvis. Allt skickas digitalt – redan digitala underlag skickas som de är, pappersunderlag kan du scanna eller fota.

Esprit SOFT - Skjorta - grå blå Vackra billiga damkläder

Vi bokför dina underlag i webbaserade bokföringssystemet Fortnox. Vi återrapporterar till dig efter varje månad. Du har en egen inloggning i Fortnox och kommer alltid åt din bokföring.

Esprit TURTLENECK - Stickad tröja - röd Vackra billiga damkläder

Du fakturerar själv dina kunder, ser till att de betalar och sköter dina egna betalningar, resten sköter vi. Vi gör din bokföring, ditt bokslut och din årsredovisning, vi deklarerar din moms och dina löner. Vi ser till att hålla alla dina deadlines.

Evans SPOT HIGH LEG BRIEFS 3 PACK - Briefs - svart Vackra billiga damkläder

Even&Odd active Träningsshorts 3 4-längd - svart dark grå melange Vackra billiga damkläder

Du får ett fast månadspris där alla våra tjänster ingår. Vi hör av oss till dig när vi ser saker som bör diskuteras eller kompletteras. All rådgivning ingår – du kan ringa, maila, skypa eller hälsa på oss när du vill.

Even&Odd Fodralklänning - brun Vackra billiga damkläder

Vi gör din bokföring och dina skatter till vårt ansvar. Vi arbetar endast med små företag, alla kunder är lika viktiga. Vi ansvarar tillsammans för alla kunder – du är inte beroende av att ”din konsult” är på plats.

Day Birger et Mikkelsen Day Now Klänningar

Even&Odd Maxiklänning - light blå Vackra billiga damkläder

Account Factory är inte riktigt som den traditionella redovisningsbyrån.

Här är några saker som skiljer oss från mängden.

Fall Winter Spring Summer Alice Klänningar

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.
Fall Winter Spring Summer Sweet 17 Metallic Ögrönlar

Femilet INDIANA SW 1 PIECE NON WIröd PADDED Badkläder

På vår blogg Accounts (get it?) skriver vi kunskapsartiklar av typen ”så funkar det” samt om nyheter på redovisnings- och skatteområdet. Då och då skriver vi även om utvecklingen i vår bransch och vad som händer i vårt eget företag.

Vi försöker skriva på ren svenska och göra innehållet tillgängligt för den vanlige företagaren. I kommentarsfältet kan våra läsare ställa följdfrågor och diskutera. Vårt mest kommenterade blogginlägg just nu är Förmån eller nettolöneavdrag med 274 kommentarer.

Eivy ICECOLD WINTER TIGHTS - Långkalsonger - svart Vackra billiga damkläder
Pennor
FILA NANTALE TRACK JACKET Ögrönlar
torsdag 02 maj 2019
Ellesse EL AMARI Ytterkläder

Dags att förklara en av de där facktermerna som vi bokförare slänger oss med: "Bokslutet". Tanken här är att ge en förståelse för vad ett bokslut är, inte att ge en snabbkurs i att göra bokslut. Det är tyvärr ett lite större område än så. :) Definition av bokslut Det kanske finns en ...

Skrivet av Mikael Green
Ellesse EL BULITO Ögrönlar Ellesse EL MODICA BH ar

Vad är ett utlägg och vad är en kostnadsersättning? Vilka skatteregler gäller? Vad gäller för att lyfta ingående moms på utlägg? Vissa "utlägg" som görs av företagare och anställda, är egentligen privata kostnader i tjänsten och de fungerar lite annorlunda. Här går vi igenom lite regler och ...

Skrivet av Mikael Green

Day et Day Now Klänningar Birger Mikkelsen pqqdut1446-Damkläder

Filippa K Katie Check Suit Jacket Ytterkläder

Ungefär så många A4-papper har vi sparat hittills genom att arbeta digitalt. Mindre krångel för dig, och bättre för miljön.