Vit T-shirt Queen alltid billig frakt Dam Guld xdploz3309-Heta produkter

Vit T-shirt Queen alltid billig frakt Dam Guld xdploz3309-Heta produkter

Vit Dam T-shirt Queen Guld alltid billig frakt
SWEET SKTBS Kamouflagemönstrad fiskehatt
Matterhorn gråmelerad Fleecejacka Herr
Bugatti VOLO Plånbok brun Herraccessoarer

Lloyd herrar Belts Skärp blå Herraccessoarer

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Häftigt Vintage fickur i metall med kedja med ryskt motiv
Smyckeskrin Smycken örhänge halsband armband display

Champion Reverse Weave BELT BAG Bältesväska röd

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Papillon Hund Två-delad Svart Plånbok, Sportväska träningsväska - Flera färger, G23 Titan navelpiercing Österrikisk kristall

HUF ESSENTAILS BOX SNAPBACK HAT Keps svart

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Produktnummer: 18022272

T-shirt med rak modell och rundad halsringning med tryckt print av logga.

Material: Polyester
Färg: Vit med tryck
Maskintvätt: 30 grader

Läs mer

Ämnen: Världskarta Plånbok Med Myntbörs alltid billig frakt, HR, Midjebyxa Hi-Vi fodrad byxa, Varsel Vinter

Pilgrim NECKLACE ARDEN Halsband rosaguld-colouröd

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Manchester City 2016 Tvådelad Plånbok

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

BOSS FRITZ Keps open vit Herraccessoarer

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Jack & Jones JACCOPENHAGEN Ryggsäck navy blazer Herraccessoarer

Läs mer

Ämnen: Bröllop pärla kristall hår klämma Diadem, kompetensbaserad rekrytering, Woherrar Sparkly Crystal Satin Clutch purse Ladies Evening Party, rekryteringsprocess

Lyxig Klockbox Klocklåda Urbox för 12 klockor

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

VidaXL Skyddssko Svart Storlek 46 Läder

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

18K guldfylld Guld FILLED gulddoublé armband

Ämnen: Stor sjal Azteka alltid billig frakt, kompetensförsörjning

Röd Fodralklänning med spets alltid billig frakt

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

HXTN Supply Prime Svart bröstväska

Ämnen: Tectake Skoblock spiralfjäder 46-48, Pippi Långstrump, Paraply alltid billig frakt

Guldpläterad smyckeset kristall Zirkon

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Pieces PCJIRA SCARF Halsduk winetasting

Ämnen: Rekrytering, soft skills

American Tourister Ryggsäck Sonic Surfer 15,6 Dark Shadow

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

YOURTURN Ryggsäck olive Herraccessoarer
Etnies Corby alltid billig frakt

Laurel Hood Jeans alltid billig frakt

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Bruna kängor i äkta ko skinn med 25 cm skaft

Eastpak PADDED PAK'R Ryggsäck run rabbit

Svart laptopväska i oxläder alltid billig frakt

Morgonrockar i ljusblå alltid billig frakt

Se alla