Armband Naimakka Classic 21cm Paracord svart xdploz2975-Heta produkter

Armband Naimakka Classic 21cm Paracord svart xdploz2975-Heta produkter

Armband Paracord Naimakka Classic svart 21cm
Handväska,Dragkedja väska alltid billig frakt
VidaXL orange Väska alltid billig frakt
Warehouse CIRCLE SHOPPER Shoppingväska svart

Anello Bältesväska svart Herraccessoarer

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

T-shirt - Äta Sova Springa - HERR
Carhartt WIP ORBIT BELT Skärp cardinal pepper

HUGO Men X 540 Mössor & kepsar

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: T-shirt - Äta Sova Mekaniker - HERR, Nike Air lila keps med logga, Ellesse Rimini Svart keps med broderad logga

VILA Visarina L S Blouse Wine tasting

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: DESIGN pork pie hatt i svart filt, HR, Best Friend Halsband o örhängen set prydda m äkta kristaller

Invisible Socks Bambu 6-Pack alltid billig frakt

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Lyxig Klockbox Klocklåda Urbox Urboxs för 6 klockor

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Woherrar & herrar Unisex Large Laptop Office Briefcase

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

SWEET SKTBS Kamouflagemönstrad fiskehatt

Läs mer

Ämnen: Gripsholm PILLOW NELSON MEDIUM Sovrum, kompetensbaserad rekrytering, Billabong FIFTY Plånbok svart Herraccessoarer, rekryteringsprocess

Lexington Home Pin Point Beige vit Pillowcase Sovrum

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Solglasögon Läsglasögon Polaroid P7113 Reader Night +250

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Nike Sportswear HERITAGE LABEL Ryggsäck blå void university röd Herraccessoarer

Ämnen: Damklocka Q&Q bicolour alltid billig frakt, kompetensförsörjning

24mm Klockarmband R.Elia - Vintage PANI i italiensk oljad läder

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Massimo Dutti MIT SEITLICHEM KONTRAST Ficknäsduk vit Herraccessoarer

Ämnen: T-shirt - Honda - HERR alltid billig frakt, Sunnylife BEACH BATS Övrigt islabomba

Big Laurel Sweatshirt Jeans alltid billig frakt

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Anna Field Plånbok taupe

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Skjorta från J.Lindeberg Strl 38 alltid billig frakt

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Plånbok Dark grå Circle alltid billig frakt
Thomas Sabo ear studs starfish Smycken

Edblad Drop Necklace guld

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Bomullssockor Jeans Style 20-Pack

Design Letters Bottle opener set Vardagsrum

Dyrberg Kern CRISSY Smycken

Armani Exchange MINUTERIA PELLETT Plånbok dark brun Herraccessoarer

Se alla