Brun Classic Tote Shoulder Handväska xdploz2475-Heta produkter

Brun Classic Tote Shoulder Handväska xdploz2475-Heta produkter

Brun Classic Tote Shoulder Handväska
SNÖ of Sweden Luna pendant neck 42 g clear Smycken
Backpack Rucksack School Bag alltid billig frakt
Vans Bältesväska svart vit Herraccessoarer

Glasögon förvaring 8st alltid billig frakt

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

BMW Bilnyckelfodral alltid billig frakt
Nixon TRESTLES HIP PACK Bältesväska all svart

VidaXL Stövlar Wellington strl. 41 svart

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Kylian Mbappe Bilnyckelfodral alltid billig frakt, Frank Dandy Sunset Boxer - Cyan blå, Hummel Hive hmlALVA BEANIE Mössor & kepsar

Mens Luxury Mountain Ski Holiday Vacation Skis Cufflinks Groom

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Produktnummer: 11753593

Detta är en vacker toto väska med geometrisk mönster prägling i sin centrala panel.

Denna handväska har ett varierat utbud av färger som passar alla årstider från vinter till sommar.

Med enkla detaljer som guldton studs utsmyckning i botten av handtagen, handlar denna väska om diskreta handen.

Det kommer självklart att komplettera något arbete eller helgdräkt och låter dig bära allt du behöver än organiserade på grund av dess stora storlek.

Vackert och praktiskt, precis vad någon behöver på de upptagna dagarna.

Läs mer

Ämnen: Fiat 1968 Logo Bilnyckelfodral alltid billig frakt, HR, BTS Bangtan Boys 2019 rosa Plånbok

Pilgrim NECKLACE A Halsband guld-colouröd

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Wedding Clutch Bag Ladies Evening Prom Party Crystal Evening Bag

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Superdry Keps svart Herraccessoarer

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Herrklocka Business style alltid billig frakt

Läs mer

Ämnen: Militär ryggsäck kamouflage camo flerfacks ryggsäck, kompetensbaserad rekrytering, New Era 9Forty NY Svart justerbar keps, rekryteringsprocess

Frank Dandy 2-Pack POW Boxer, svart vit

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Frank Dandy 2-Pack Bamboo Boxer, Dark Navy

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Smyckeskrin med lådor Travel alltid billig frakt

Ämnen: 18K rosa Guldfyllda Guld FILLED gulddoublé armband 2156mm, kompetensförsörjning

VidaXL Kofta herr svart XXL alltid billig frakt

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

316L rostfritt stål Hjärta hängsmycken kristall Halsband Kärlek

Ämnen: Gubbkeps Flatcap justerbar Svart Konstläder, Weekday Grå genomskinliga cat eye-solglasögon

Capri Leggings 2-Pack alltid billig frakt

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Axelremsväska, väska i canvas - SVART

Ämnen: Rekrytering, soft skills

New Era DISTRESSED TRUCKER PACK Keps svart

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Bread & Boxers V-Neck, vit alltid billig frakt
Ryggsäck med dragsko och lock, svart

DAY Birger et Mikkelsen GWENETH BAG Shoppingväska svart forest

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Mango PAUL Skärp svart Herraccessoarer

Jack & Jones Ryggsäck dark blå Herraccessoarer

April gravidklänning alltid billig frakt

Armbandsset - Melerade pärlor och strass, Ljusbrun

Se alla