Klocka fin ask Armband - Svart med + xdploz2003-Heta produkter

Klocka fin ask Armband - Svart med + xdploz2003-Heta produkter

Klocka med fin ask + Armband - Svart
Bikini - Haiti elefant alltid billig frakt
T-shirt - Saab - DAM alltid billig frakt
Converse MONOTONE CORE Keps converse svart Herraccessoarer

Darth Vader 2-Delad Plånbok alltid billig frakt

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

T-shirt - Det Tog Mig 80År - DAM alltid billig frakt
Manchester United 2-Delad Plånbok

2-delad Världskarta Svart Plånbok

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: T-shirt - Work Hard Play Hard - HERR, Nova Knit grå Rut&Circle alltid billig frakt, T-shirt - Run Forrest Run - HERR alltid billig frakt

SWEET SKTBS Magic Röda solglasögon

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Produktnummer: 17366002

En fin klocka i rostfritt stål som har en stilren design. Klockans stilrena design gör att den passar både till vardags och till fest. Med klockan får du en fin gåvoask och ett gåvoarmband perfekt för att ge bort!

Armbandslängd: 23 cm
Boett: 45mm
Meshband: Svart
Boett: Svart
Nickelfri

Läs mer

Ämnen: T-shirt - Läs Inte Nästa Mening - DAM, HR, Gameboy - T-SHIRT - DAM alltid billig frakt

Converse CROSS BODY Axelremsväska svart

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

T-shirt - En Helt Fantastisk Morfar - HERR

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

RFID plånbok i äkta skinn färgade blommor

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Kvinnor lila Högklackat Dam Platåskor

Läs mer

Ämnen: T-shirt Bäst I Test herr alltid billig frakt, kompetensbaserad rekrytering, Dickies COLFAX Mössa dark grå Herraccessoarer, rekryteringsprocess

Örhängen OOAK Tribal Native Fjädrar Indian Unika Design

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

ATLAS DESIGN HANKY TONAL PAISLEY Slipsar & Accessoarer

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Linne - Binary Knowledge - DAM alltid billig frakt

Ämnen: T-shirt - It’s Not That I Don’t Like You - DAM, kompetensförsörjning

Bud to rosa Isla Short Necklace Steel Smycken

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Missguided CREATIVE MANIFESTO SEAT BELT BUCKLE Övrigt svart

Ämnen: Flat Earth Army - T-SHIRT - DAM alltid billig frakt, T-shirt - Harvard Skoja Bara - HERR

LA Gear Hoody Dam alltid billig frakt

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Linne - Trust Me Engineer - DAM alltid billig frakt

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Glasögon förvaring 8st alltid billig frakt

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

T-shirt - Diva - HERR alltid billig frakt
SNÖ of Sweden Blizz chain brace Smycken

SNÖ of Sweden SPIKE SMALL BRACE Armband plain roséguld-colouröd

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Axelremsväska Quilted vit alltid billig frakt

Axelremsväska svart Bow alltid billig frakt

SNÖ of Sweden RIMII PENDANT NECK Halsband guld-colouröd rosa

Dammodell tygväska alltid billig frakt

Se alla