Cotton Various Lengths Length Leggings Full xdploz1475-Heta produkter

Cotton Various Lengths Length Leggings Full xdploz1475-Heta produkter

Cotton Leggings Various Lengths Full Length
Plånbok Tassel Light blå alltid billig frakt
Oasis Sköldpaddsmönstrade runda solglasögon
Dam T-shirt - Bad bitches ride alltid billig frakt

Dam och Herr T-shirts - Super-Föräldrar

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Iphone fodral Röd Läder alltid billig frakt
Dam T-shirt - Cam + Mitchell alltid billig frakt

Herr t-shirt - Fancy as fuck alltid billig frakt

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Satin Crystal Diamante Sparkly Bridemaid Bridal Clutch Bag Purse, Blomdahls Caring Örhänge alltid billig frakt, HXTN Supply ONE BUM BAG Bältesväska tan

Watchbox Klockbox för 6 klockor

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Guldpläterad SET Kristall alltid billig frakt, HR, T-shirt Snälla Flickor ...nr64 alltid billig frakt

Halsband Tjock Kedja Länk Guld Guldpläterad 55cm

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Brosch kristall Vintage alltid billig frakt

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

DESIGN Festivalskärp med fransar för både höft och midja

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Lyle & Scott BASEBALL Keps claret jug Herraccessoarer

Läs mer

Ämnen: 18K VIT Guldfyllda gulddoublé Förlovning dubbelring, kompetensbaserad rekrytering, Örhängen Halsband 3-delat Cerise Röd Goth Victorian DRUZ, rekryteringsprocess

Unisex Figaro kedja i AISI 316L stål 55 cm. lång 5 mm bröd.

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

SNÖ of Sweden Sue small ring ear s clear Smycken

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Atelier Cologne silver IRIS SOAP 200 GR Home

Ämnen: Ellesse Latan Vit keps med logga i ombre, kompetensförsörjning

T-shirt - Tesla - DAM alltid billig frakt

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

SANDQVIST TURE M Necessärer

Ämnen: DESIGN Svarta solglasögon med metallkedja, DESIGN Guldfärgade ovala solglasögon med metallbågar sotiga glas och pärlutsmyckningar

Massimo Dutti MIT ZWEIFARBIGEM STRUKTUR Plånbok brun Herraccessoarer

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Polka Dot Tygkassar alltid billig frakt

Ämnen: Rekrytering, soft skills

T-shirt - Opel - DAM alltid billig frakt

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

ONLY ONLFIE EARRINGS Örhänge grön gables
Häftigt Vintage fickur i metall med kedja med ryskt motiv

2-delad rosa Rosor Svart Plånbok alltid billig frakt

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Ellen Boho Dress Asian röd alltid billig frakt

Nike SB FLATBILL Keps svart

Topshop LOLA FRAME TOTE Axelremsväska svart

Sov T-shirt rosa från Darling S. alltid billig frakt

Se alla