rosa clutchväska döskalle och nitar smyckad med xdploz1309-Heta produkter

rosa clutchväska döskalle och nitar smyckad med xdploz1309-Heta produkter

rosa clutchväska smyckad med döskalle och nitar
Stretch leggings jeggings rosa alltid billig frakt
Selected Homme Randig stickad slips
New Look KEYHOLE SUNGLASSES Solglasögon bright gul Herraccessoarer

Amningsbh Carriwell utan sömmar Vit

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

18K Guldfyllda Vitguld Filled gulddoublé KEDJA
Rostfritt stål ring 6 cirkel låsad staplad 10mm

Design Letters Budget book Vardagsrum

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Woherrar Envelope Ladies Party Prom Clutch Bag Prom Night Party, Flap Owl Design Purse Wallet alltid billig frakt, River Island Guldfärgade pilotglasögon

Kari Traa TRAA BEANIE Mössor & hattar

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Produktnummer: 7038103

Rosa clutchväska i rundad boxform, smyckad med döskalle och nitar. Väskan öppnas och stängs genom att vika upp metallåset som består av en döskalle smyckad med strasstenar. Huvudfacket rymmer ytterligare ett litet fack. Det medföljer två avtagbara kedjor en kortare avsedd för att hålla clutchväskan i handen och en längre för axeln.

Mått: 5x10x16 cm

Material: Metall, Strasstenar, Tyg

Läs mer

Ämnen: 10K VIT Guldfyllda gulddoublé Förlovning dubbelring STORLEK 18, HR, Halsduk - Blommotiv brun och svart

Elegant Smyckesträd ( 3 olika färger)

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Ljusblå sidenslips alltid billig frakt

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Jordan JUMPMAN AIR FESTIVAL BAG Axelremsväska uni guld

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Armband Shamballa Makramé Design Unikt Kristall Porslin Rosor

Läs mer

Ämnen: Vans KEECH SHADES Solglasögon svart vit Herraccessoarer, kompetensbaserad rekrytering, DAY Birger et Mikkelsen DAY GWENETH PENCIL Necessär cloud grå, rekryteringsprocess

Sofia 3 4 gravidtopp i 2-pack svart svart

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Björn Borg Soft Top – Seasonal Solids, Melange lila

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Långärmad tröja med kedjedekorerad rygg 5 färgval

Ämnen: Pier One Ficknäsduk bordeaux Herraccessoarer, kompetensförsörjning

Klocklåda Klockbox för 6 klockor

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Kim Denzler - Boxer briefs alltid billig frakt

Ämnen: Solglasögon med styrka turkos +1.5 till +3.0, Väggklocka med stora siffror alltid billig frakt

Sportryggsäck ryggsäck - svart alltid billig frakt

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

T-shirt Det finns inga öl i himlen... nr 26

Ämnen: Rekrytering, soft skills

New Era LEAGUE ESSENTIAL TRUCKER Keps camel optic vit

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

T-shirt - Jag äter inte ekologiskt.. nr 89
Real Athletics - Flexfit - Original 6277 -

Eastpak BUDDY Axelremsväska crafty wine Herraccessoarer

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Rains Wash Bag Small Necessärer

Lyle & Scott BASEBALL Keps true svart Herraccessoarer

PUMA Originals Bum Bag Necessärer

Ajax Tvådelad Plånbok alltid billig frakt

Se alla