Solglasögon Rund Tortoise Oljeglas Trend Blå xdploz475-Heta produkter

Solglasögon Rund Tortoise Oljeglas Trend Blå xdploz475-Heta produkter

Solglasögon Trend Rund Tortoise Blå Oljeglas
T-shirt - May The Force Be With You - DAM
T-shirt - Äta Sova Karate - HERR alltid billig frakt
Strandsmycke -bikinismycke - magsmycke- smycke - halsband

T-shirt - I Make Beer Disappear - DAM

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Minecraft Creeper Nyckelring alltid billig frakt
KIOMI Skärp brun Herraccessoarer

YOURTURN Axelremsväska svart Herraccessoarer

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Brosch Kristall Stor storlek alltid billig frakt, MZ MODE Plånbok i Saffiano, svart, Mamaband Mammakläder Små Fötter alltid billig frakt

T-shirt - Lets Get One Thing Straight I'm Not - DAM

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Produktnummer: 8034059

En vågad solglasögon modell som hra det lilla extra. Runda glas med en snygg metallbåge som lopar emellan och snyggt binder in brillorna.

Tortoise båge med oljeglas.

Uv400 Skydd.

Det medföljer ett svart mjukt skyddsfodral (Värde 20 kr)

Bredd: 13.5 cm
Höjd: 4.9 cm

Läs mer

Ämnen: Europa Vintage Emalj Halsband Örhängen Smycken Set, HR, BTS Bangtan Boys 2018 Nyckelring alltid billig frakt

T-shirt - Don't Grow Up - DAM alltid billig frakt

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Lionel Messi Nyckelring alltid billig frakt

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

T-shirt - You Like This - HERR alltid billig frakt

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

T-shirt ADHD herr alltid billig frakt

Läs mer

Ämnen: Super Smash Bros Nyckelring alltid billig frakt, kompetensbaserad rekrytering, Porsche Nyckelring alltid billig frakt, rekryteringsprocess

Camel active Skärp svart Herraccessoarer

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

T-shirt - En Helt Fantastisk Farbror - HERR

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Plånbok - Börs med båge - 10 cm alltid billig frakt

Ämnen: River Island Bröllop Grå slips med ormskinnsmönster, kompetensförsörjning

Design Letters FOOD & LUNCH BOX Vardagsrum

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

ÖRHÄNGE GULDFÄRGADE alltid billig frakt

Ämnen: Keps Seven alltid billig frakt, The Fast and the Furious keps alltid billig frakt

Mango Pearl pendant necklace Smycken

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Keps Boy Girl alltid billig frakt

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Top Secret - T-SHIRT - HERR alltid billig frakt

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

KORTHÅLLARE-FINGER HOLE alltid billig frakt
Plånbok Walk on Water Röd alltid billig frakt

Jack & Jones NADELSTREIFEN BASEBALL Keps navy Herraccessoarer

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Hästmamma & Föl Bilnyckelfodral alltid billig frakt

Papillon Hund Bilnyckelfodral alltid billig frakt

Porsche Bilnyckelfodral alltid billig frakt

RUNDA KATT SOLGLASÖGON BRUN alltid billig frakt

Se alla