Axelremsväskan i äkta lammskinn LAMM8061 xdploz4142-Heta produkter

Axelremsväskan i äkta lammskinn LAMM8061 xdploz4142-Heta produkter

Axelremsväskan i äkta lammskinn LAMM8061
Mango AMALFI Axelremsväska svart
Ipanema 2631420197 alltid billig frakt
Watchbox Klockbox i trä för 10 klockor med fönster

Pernille Corydon Turmalin Bracelet Adj. 15 18 cm Smycken

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Neverspring paket alltid billig frakt
Le Specs TEEN SPIRIT DEUX Solglasögon tort

QUAY AUSTRALIA POSTER BOY Solglasögon svart Herraccessoarer

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: VidaXL Kofta herr marinblå XL alltid billig frakt, VidaXL Beige Väska alltid billig frakt, Orelia MULTI DROP NECKLACE Halsband rosa guld-colouröd

ALDO CASPERIA Axelremsväska mustard

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Produktnummer: 15512753

Axelremsväskan kan också justeras till en crossbody väska.
Axelremsväskan är gjord av äkta lammskinn. 
Justerbar axelband. 
Innerfack visas på bilderna.
Axelremsväskans material: äkta lammskinn.
Färgen: svart.
Vikt: 590 g.
Cirka mått:
Bredd: 18 cm.
Höjd: 18 cm.
Djup: 9 cm.
 

Läs mer

Ämnen: Topshop CAPRICORN XBODY Axelremsväska cream, HR, New Era THE WINTER COLLECTION MELTON 9FORTY Keps svart

Fritzi aus Preußen JANKA CARIBOU Shoppingväska svart

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Damtoalett högklackat plattform fest domstol skor Färg emerlad

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Kappa Gizeh alltid billig frakt

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Becksöndergaard SHIKI Halsduk blazing orange

Läs mer

Ämnen: Ankelstrumpor Svarta 20-Pack alltid billig frakt, kompetensbaserad rekrytering, Unisex School Large Backpack Travel Rucksack Shoulder Bag, rekryteringsprocess

HUGO E SMILE Slipsar & Accessoarer

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Lacoste Mössa marine Herraccessoarer

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Edblad Circle Bangle guld Smycken

Ämnen: JBL GO 2 Övrigt champagner Herraccessoarer, kompetensförsörjning

Thomas Sabo ankle chain heart Smycken

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Fresh 'n Rebel VIBE WIRELESS IN EAR HEADPHONES Hörlurar ruby

Ämnen: DAY Birger et Mikkelsen DAY GWENETH Shoppingväska navy blazer, Nike Sportswear BUCKET FESTIVAL Hatt vit obsidian Herraccessoarer

Julie Sandlau Perla Satin Bracelet Smycken

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

VidaXL Kostymskjorta för män storlek M blå- och vitrandig

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Adidas F10 HG WC alltid billig frakt

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

VidaXL Kostymskjorta för män storlek XL ljusblå- och vitrandig
Le Specs CALIENTE Solglasögon svart guld-colouröd

Caprice 92621721221 alltid billig frakt

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Le Specs SAY MY NAME Solglasögon bright guld-colouröd

Kidzroom CARE FAMOUS DIAPERBAG Skötväska cognac

Polo Ralph Lauren Outdoors Bear Baseball Cap Mössor & kepsar

Byxa från Tiger of Sweden LAMONTE Strl 48

Se alla