Pippi Paraply alltid frakt Långstrump, billig xdploz4016-Heta produkter

Pippi Paraply alltid frakt Långstrump, billig xdploz4016-Heta produkter

Pippi Långstrump, Paraply alltid billig frakt
Thomas Sabo Charm Hearts Smycken
Eastpak PAK'R DECEMBER Ryggsäck startan svart
HUGO TIE Slips open blå Herraccessoarer

Vanzetti Midjeskärp hell kupfer metallic

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Cheap Monday Scorn Solglasögon
Royal RepubliQ ENCLOSE BELT Skärp cognac

Gioseppo 44345 alltid billig frakt

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Globe Svarta och vita sportstrumpor med text på sidan och logga 5-pack, Handväska Tassel Charm alltid billig frakt, Ladies Fashion Designer Celebrity Style Tote Handväska

Ted Baker CRAFTI Skärp tan Herraccessoarer

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Produktnummer: 16119317

Köp en fin paraply på populära Pippi 

Från Astrid Lindgrens filmer - Pippi Långstrump.  Karaktärerna som präglas på paraplyn är Pippi. Storleken är ca 65 cm i diameter och 55 cm i höjd.

Produktinformation:Storlek: Ca 55 cm i höjd och 65 cm i diameter.Officiellt licensierad produkt

Läs mer

Ämnen: Ladies Woherrar Fashion New Style Fashion Grab bag, HR, Elli TREND BLOGGER Örhänge guld-colouröd

Syster P GLAM GLAM EARRINGS guld, blå LACE AGATE Smycken

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Björn Borg Sandro Swimshorts, Directoire blå

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

QUAY AUSTRALIA FARRAH Solglasögon guld-colouröd grön

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Puma Blaze Of Glory Trinomic 359687-01

Läs mer

Ämnen: Resteröds Swimwear Solid orange alltid billig frakt, kompetensbaserad rekrytering, Björn Borg 2-Pack Shorts - BB La Pineapple, svart Beauty, rekryteringsprocess

Fresh 'n Rebel CAPS WIRELESS HEADPHONES Hörlurar peppermint

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Valentino by Mario Valentino DIVINA Axelremsväska guld

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Reebok Kobo H2OUT alltid billig frakt

Ämnen: Anello Axelremsväska grön Herraccessoarer, kompetensförsörjning

Lexington Home Rise & Shine Sham Vardagsrum

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Topshop LION XBODY Axelremsväska orange

Ämnen: Jordan JAN AIR CROSSBODY Bältesväska svart Herraccessoarer, VidaXL Stövlar Wellington strl. 45 svart

Marc O'Polo SCARF Halsduk röd

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Ankelstrumpor Svarta 20-Pack alltid billig frakt

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Tiger of Sweden HINSDAL Keps lila blå Herraccessoarer

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Stickad Fleece jacka Dam alltid billig frakt
Kappa Farum 242155-4111 alltid billig frakt

The North Face Base Camp Switchback

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Avento Löparjacka med reflektering herr XXL 74RC-ZIL-XXL

Lacoste grönICAL CAMERA BAG Axelremsväska eclipse cobalt Herraccessoarer

Puma Suede JR alltid billig frakt

CLOSED BEANIE Mössa grå Herraccessoarer

Se alla