Kalsonger i bambu - 5 olika färger - M 5-pack xdploz3809-Heta produkter

Kalsonger i bambu - 5 olika färger - M 5-pack xdploz3809-Heta produkter

Kalsonger i bambu 5-pack - 5 olika färger - M
HUGO Bow tie Slipsar & Accessoarer
Armani Exchange Vit baseballkeps i kanvas med stor logga
RIPNDIP Prisma Svart manchesterkeps med 6 paneler

Quay Australia x Benefit Shook Round rosa solglasögon

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Matematik Matte Manschettknappar Gradskiva Linjal Lärare Skola
Ted Baker Syrup straw Blå trillbyhatt

Plånbok La Martina Suarez Card alltid billig frakt

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Musiknot Nyhet Smart Manschettknappar Music Musiker, Pieces PCJULIE CROSS BODY Axelremsväska lemon, Superdry Mössa royal blå Herraccessoarer

Herschel ANCHOR SLEEVE Portfölj Datorväska light grå crosshatch Herraccessoarer

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Produktnummer: 13380163

Om produkten är plomberad inkluderas den ej av ångerrätten vid bruten plombering.

Kalsonger av hög kvalitet och i snygg design i 5-pack. Bambu är ett miljövänligt material som känns mjukt och behagligt mot huden. Det absorberar fukt och låter huden andas. Bambu känns svalt när det är varmt och håller värmen när det är kallt. 
Material: 95% bambu, 5% elastan
Storlek: Medium

Förpackningen innehåller:
5 bambukalsonger i färgerna svart, marinblå, gråblå, lila och ljusgrå 

Läs mer

Ämnen: Vita och Svarta Leggings med Guldtryck, HR, Gravid- & Amningslinne svart S alltid billig frakt

Syster P MINIMALISTICA HAMMEröd CIRCLE BRACELET guld Smycken

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Trendig sportryggsäck i nylon, GRÖN

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Thomas Sabo Charm bracelet Smycken

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Mango AMALFI Axelremsväska svart

Läs mer

Ämnen: Nike Sportswear HERITAGE BACKPACK Ryggsäck habasvart röd svart Herraccessoarer, kompetensbaserad rekrytering, Syster P Sparkle Heart Earrings Smycken, rekryteringsprocess

Mads Nørgaard CARNI Bältesväska neon grön

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Quay Australia Phoenix Vita runda solglasögon

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Nike Sportswear AIR Ryggsäck medium olive svart Herraccessoarer

Ämnen: Unisex collegetröja - Blair + Chuck, kompetensförsörjning

Coccinelle TASSEL Plånbok svart

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Tiger of Sweden Slips MALDON alltid billig frakt

Ämnen: Beehive Watch Band+Case 38mm alltid billig frakt, Converse EDC POLY BACKPACK Ryggsäck svart Herraccessoarer

VidaXL Fodrad flanellskjorta av pläd herr Grön-Svart rutig Storl

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Elli MIDI Knuckle Minimal Trend Ringar guld-colouröd

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Fresh 'n Rebel CAPS WIRELESS HEADPHONES Hörlurar cupcake

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Kipling INAMI M Necessär multi-colouröd
Fresh 'n Rebel CAPS WIRELESS HEADPHONES Hörlurar cloud Herraccessoarer

Adidas Advantage alltid billig frakt

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Eastpak PADDED DOUBL'R CORE Ryggsäck camo Herraccessoarer

HUGO GAVRILO Kostymer & kavajer

Pernille Corydon Oval Creoles Storlek 35 mm Smycken

LEGO City Armbandsur polis plast blå 8021193

Se alla