Jack & Jones Tubhalsduk grå melange Herraccessoarer TUBE JACWAFFLE xdploz3642-Herraccessoarer

Jack & Jones Tubhalsduk grå melange Herraccessoarer TUBE JACWAFFLE xdploz3642-Herraccessoarer

Jack & Jones JACWAFFLE TUBE Tubhalsduk grå melange Herraccessoarer
Jack & Jones JACCOPENHAGEN Ryggsäck navy blazer Herraccessoarer
Parlez Anderson Marinblå keps med nylon 5 panel
Handväska Wine röd alltid billig frakt

Tectake 3 par skoblock proffs 37-38

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Ingenjör Arbetssätt Klot Boll Verktyg Ring Cirkel Manschettknapp
Dyrberg Kern LOUISE Smycken

Carhartt WIP GREETINGS FROM Keps vit Herraccessoarer

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Brun Hälsporre innetofflor tryckavlast... (Storlek S), Esprit Halsduk dark khaki Herraccessoarer, Kavajnål från Tiger of Sweden MOSELEY

Herschel Supply Co Glendale Svart schackrutig keps i justerbar modell

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Mango Man Acetate frame sunglasses Solglasögon, HR, Eastpak THE ONE Axelremsväska svart denim Herraccessoarer

Quay Australia My Girl Svarta cat eye-solglasögon

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Le Cord Övrigt krugeri röd vit svart Herraccessoarer

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Oxford skjorta från J.Lindeberg Strl S

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Syster P Flakes Bangle silver rosa Opal Smycken

Läs mer

Ämnen: Handväska, stor rymlig huvudfack, svart, kompetensbaserad rekrytering, Plånbok Svart med rosatt alltid billig frakt, rekryteringsprocess

Superdry SOLENT SUN Solglasögon marl Herraccessoarer

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Dyrberg Kern MAAIKE Smycken

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Amningslinne - Stöd Carriwell Svart

Ämnen: Juvelbox smyckeskrin inklädd i Beige sammetsliknande tyg, kompetensförsörjning

Eastpak PADDED PAK'R Ryggsäck khaki

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Superdry Mössa röd Herraccessoarer

Ämnen: Tiger of Sweden Slips ARCARI alltid billig frakt, Unisex collegetröja - Mustasch alltid billig frakt

CLEAN CLEAN Fresh Linens EdP Parfym

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Nike Sportswear ALL ACCESS SOLEDAY SOLID Ryggsäck svart svart gloss

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Tamaris BERNADETTE Axelremsväska svart

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

BECKSÖNDERGAARD Fine Twilight Sjalar & halsdukar
Fritzi aus Preußen DORINA AURORA Axelremsväska blåsh

Syster P PLANET EARRINGS silver rosa Smycken

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Reebok CL Lthr SC Spli alltid billig frakt

Armani Exchange CROSSBODY BAG Axelremsväska svart Herraccessoarer

Jordan AIR PATROL PACK Ryggsäck svart Herraccessoarer

ODD MOLLY retreat beanie Mössor & hattar

Se alla