Björn BB Hector Short Sleeve, Camo Borg Tee xdploz3475-Heta produkter

Björn BB Hector Short Sleeve, Camo Borg Tee xdploz3475-Heta produkter

Björn Borg BB Hector Tee Short Sleeve, Camo
Happy Plugs WIRELESS II Hörlurar svart
Marcus & Martinus 3-Delad Stor Plånbok
VidaXL Arbetshandskar nitril 24 par grå och svart strl. 10 XL

Edblad Ida orbit earrings Smycken

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Beagles Clutch väska 16074 - 043 beige
Herrklocka Weide WH2309  vit LED

J.Lindeberg Skjorta DANIEL CA BANKERS TWILL Strl 37

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: U7 Armband av en Kinesisk Drake - Svart, Columbia silver Ridge™ III Ball Cap Mössor & hattar, Blå bikini set med påfågelmönster och dekorativa band - Medium

VidaXL 12-pack herrkalsonger i bomull, blandade färger stl. XL

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Produktnummer: 15472976

Bekväm funktionströja från Björn Borg i elastiskt material. Avdunstar fukt.

Material: 88% polyamid & 12% elastan.

Läs mer

Ämnen: Eastpak TALKY CORE FärgS Bältesväska sunday grå Herraccessoarer, HR, Strumpor Svarta 16-Pack alltid billig frakt

CLEAN Men Classics Parfym

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

New Look KOS ROUND WEAVE Axelremsväska mid blå

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Bickley+Mitchell Tubhalsduk light rosa twist

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

HUGO Bow tie Slipsar & Accessoarer

Läs mer

Ämnen: Blå Patent Chunky Boots alltid billig frakt, kompetensbaserad rekrytering, Rostfritt stål halsband + armband Set 8,3mm, rekryteringsprocess

VidaXL 500 g m² Badrock 100% bomull frödté Blå Unisex Large

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

KYGO E4 600 BT IN-EAR EARPHONES blåTOOTH Hörlurar storm grå

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

The North Face Washed Norm Svart keps

Ämnen: Herr Klocka Ficklampa Moneyclip - Presentask, kompetensförsörjning

Marimekko Home MIELITTY CUSHION COVER Vardagsrum

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Ryggsäcken i äkta lammskinn, LAMM1045

Ämnen: Tiger of Sweden Slips ILMARI 5 alltid billig frakt, SNÖ of Sweden Örhänge rosa

Johnstons Cashmere HAY Fingervantar navy

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Syster P Tiny Arrow Fingertip Ring silver Smycken

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Valentino by Mario Valentino RAPUNZEL SPECIAL Plånbok svart

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Nike Sportswear HERITAGE Ryggsäck anthracite svart cone Herraccessoarer
Turkos Crödver Jumpsuit alltid billig frakt

Vans SCURRY Ryggsäck svart Herraccessoarer

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

VidaXL Kostymbyxor Män Svart Storlek 48

VidaXL Knappdelar 25 mm 500 uppsättningar

QUAY AUSTRALIA EVASIVE Solglasögon clear Herraccessoarer

Pernille Corydon Dayglow Plain Earsticks Storlek 22 mm Smycken

Se alla