Jack & Jones Originals Svart linne med råskuren fåll JDY Tunn jacka - dark blå Vackra billiga damkläder

Lauren Ralph Lauren Homewear LRL SEPARATE TOP W LOGO SCREENPRINT Sov och loungeplagg

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Jimmy Lion LION HEAD - Strumpor - grå Vackra billiga damkläder
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Joelle blås Delphinium - Röd - DamTwitterJoelle blås Primrosa - Blå - Dam och Joelle Klänning Edelweiss - Vit - Dam

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Lauren Ralph Lauren LOKI SHORT SLEEVE DRESS - Cocktailklänning - svart Vackra billiga damkläder

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Lauren Ralph Lauren Roll Tab Sleeve Shift Dress Klänningar

JoJo Maman Bébé BRETON CARDIGAN - Kofta - navy ecru Vackra billiga damkläder

Lauren Ralph Lauren T-shirt - bas - lipstick röd Vackra billiga damkläder

JoJo Maman Bébé Topp - vit Vackra billiga damkläder

Lazy Oaf Stjärnmönstrad kort jumpsuit i denim

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Juicy By Juicy Mjukisbyxor med loggaJumperfabriken Klänning Celia Dot Dress - Blå - DamJumperfabriken Klänning Vilhelmina Dress - Blå - Dam och Junarosa Svarta skinny jeans

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Junarosa Capribyxa jrQueen Masja, slim fit - Grön - Dam.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

K way Amaury Nylon Jersey Short Ytterkläder

Lee Jeans BROOKLYN STRAIGHT Jeans

Lee Jeansjacka Sherpa Rider - Blå - Dam

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Lee Skjorta Button Down Shirt - Blå - Herr

Jag har redan satt upp plattformen, Kaffe AMBER BLOUSE - blås - light khaki Vackra billiga damkläder, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Lee T-shirt Emblem Tee - Blå - Herr

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Kaffe ANNA V NECK - T-shirt - bas - optical vit Vackra billiga damkläderKaffe JILLIAN - Blazer - chalk Vackra billiga damkläderKaffe KALINA AMBER DRESS - Vardagsklänning - grape leaf Vackra billiga damkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Levete Room T-shirt - bas - pastel gul Vackra billiga damkläder

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Kings Of Indigo Lucy Höga jeans i ekologisk bomull med vintagelook och raka ben

Lexington Klänning Jen Knit Dress - Blå - Dam

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par KIOMI Jeans Skinny Fit - vit Vackra billiga damkläder 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en KIOMI Linne - khaki Vackra billiga damkläder 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterKIOMI TALL blås - mustard Vackra billiga damkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Lindbergh Resort printed shirt S S Ögrönlar

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger La rödoute Collections Ärmlös, figurnära klänning - Röd - Dam.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av La rödoute Collections blås med rund halsringning - Vit - Dam och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen La rödoute Collections Finstickad kofta med rund halsringning och knäppning - Blå - DamLa rödoute Collections Halvlång, rutig trenchcoat - Svart - DamLa rödoute Collections Kjol - Svart - Dam och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det La rödoute Collections Kort, insvängd kavaj - orange - Dam.