River Island Beige stickade byxor med vida ben Samsøe & Samsøe Alexa ls 7542 Ögrönlar

Sloggi Control Maxi - Svart - Dam

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Samsøe & Samsøe Apples l dress 9697 Klänningar
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Samsøe & Samsøe Blesa skirt 10153 KjolarTwitterSamsøe & Samsøe Caico Shirt 2634 Ögrönlar och Samsøe & Samsøe Cindy s dress aop 10056 Klänningar

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Sloggi sloggi Zero Feel H Top EX BH ar

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Soaked in Luxury Byxor Dorthea Pants - Svart - Dam

Samsøe & Samsøe Kimberly ss 6616 Ögrönlar

Soaked in Luxury Topp SL Bonheur Tee SS - Röd - Dam

Samsøe & Samsøe Laust jacket 8102 Ytterkläder

Soft Rebels Touch Long Kimono Ögrönlar

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Samsøe & Samsøe LIMON - blås - gul buttercup Vackra billiga damkläderSamsøe & Samsøe Linne - darkest spruce Vackra billiga damkläderSamsøe & Samsøe MAJAN - Skjorta - orange Vackra billiga damkläder och Samsøe & Samsøe Millet shirt 10451 Ögrönlar

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Samsøe & Samsøe Nawada o n ls 10477 Ögrönlar.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

SAND 3310 Sasha Flex Byxor

Solid Skjorta Juan Flower LS - Vit - Herr

Someday. KÄTHI - Linne - milk Vackra billiga damkläder

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Sons of Owen Huvtröja i bomullskvalitet - Blå - Herr

Jag har redan satt upp plattformen, SAND 3678 Prosa Top Ögrönlar, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Sons of Owen T-shirt med tryck - Svart - Herr

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen SAND 6120 Pearl YtterkläderSAND 8093 Iver ÖgrönlarSand Copenhagen DORI ANKLE - Tygbyxor - soft rosa Vackra billiga damkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Spanx Slitna skinny jeans

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Seafolly ACTIVE V WIRE BANDEAU - Bikiniögrönl - plum Vackra billiga damkläder

Spanx Shapingtrosa String Spets - Natur - Dam

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Seafolly SHINE ON SLIDE TRI - Bikiniögrönl - lilac Vackra billiga damkläder 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Sebago Sweatshirt Heritage Dockside Crew Neck - Blå - Herr 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterSecond Female Break Wrap Dress Klänningar och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Steffen Schraut BLOUSETOP - blås - aqua Vackra billiga damkläder

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Selected Femme SLFAYA O NECK - Stickad tröja - light grå melange Vackra billiga damkläder.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Selected Femme SLFIDA MW SKINNY svart JEANS W NOOS Jeans och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Selected Femme SLFMIO RIB LACE SINGLET NOOS ÖgrönlarSelected Femme SLFZAMBA LS TOP B ÖgrönlarSelected Homme långärmad t-shirt med ficka på ärmen och sänkt axelsöm och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Selected Homme Tröja med v-ringning.