Quercetti - Skyrail Ottovolante Maxi Playmobil Explorers - Basläger med T-Rex 9429

Touch and Feel Birthday - DK - böcker (9781409348795) Bokhandel

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

LEGO Creator 31087 - Strandbil
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen LEGO DUPLO - Mitt första kalas 10862TwitterSchleich - Bayala - Gabriella och BRIO World 33825 Polisbil

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Las 10 Cestas de Caperucita Little röd Riding Hood's 10 Baskets - Miguel Perez - böcker (9788448847746) Bokhandel

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Tarakanische. Knizhka s mjagkimi pazlami - Kornei Chukovskij - böcker (9785465035729) Bokhandel

FurReal Friends - Rock-A-Too The Show Bird

School - Felicity Brooks - böcker (9780746064795) Bokhandel

Kapla Röd kaplabok

Locura de Medianoche En El Zoologico - Sherryn Craig Karen Jones - böcker (9781628557442) Bokhandel

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Playmobil 1.2.3 - Sopbil 6774Skrållan - Lillans klänningBollbana i uppblåsbar cylinder och KREA - Rattle Ball rosa

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Pyjamashjältarna - Skriv och ritset i äggförpackning.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Miss blåberrymuffin - Baka enhörningar

Story of the Little Mole (Plop-up Edition) New Edition - Werner Holzwarth - böcker (9781843652700) Bokhandel

Beskrivning

Kulbana Skyrail Ottovolante Maxi, består av 410 delar och blir upp till 20 meter lång! WOW, vilken kulbana! Denna kulbana kommer fylla många timmar med lek. Från 8 år.

Elias Trøbbel ved Galleskjærene - Alf Knutsen - böcker (9788202477936) Bokhandel

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Barbie - - böcker (9781405254427) Bokhandel

Jag har redan satt upp plattformen, Playmobil 9441 - Riddare med kanon, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Mini Dinosaurs - T-Rex - Andrea Lorini - böcker (9780764168079) Bokhandel

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Giotto be-bè - Tuschpennor 6-packMelissa and Doug - Stapla and Räkna ParkeringshusGiotto be-bè - Färgpennor 12-pack och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Guppy Up - Jonathan Fenske Jonathan Fenske - böcker (9780448496467) Bokhandel

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Recycle Me - Robotar

Dancing with Daisy - Jan Coates Josee Bisaillon - böcker (9781927917206) Bokhandel

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Magformers - Basic Plus 30 pcs 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Melissa & Doug - Designa dina egna favoritsaker 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterPlus Plus - Mini Neon tub 100 st och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Astro the Alien Visits Ocean Animals - Emily Sohn - böcker (9781684041817) Bokhandel

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Skapa och Skrapa Dinosaurier.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Schleich - 13793 Andalusian Sto och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen silverlit - Exost 360 Tornado orangeKids Concept Doktorsväska (Vit)Teddykompaniet - Diinglisar Mjukis 34 cm (Lejon) och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Viking Toys - Cute Rider Panda.