Hamilton Beach Digital 2 skivor Rostfritt Stål Brödrost Toaster xdoxgn3309-Hem & Inredning

Hamilton Beach Digital 2 skivor Rostfritt Stål Brödrost Toaster xdoxgn3309-Hem & Inredning

Hamilton Beach Digital Toaster Brödrost 2 skivor Rostfritt Stål
Severin Vakuumförslutare Svart (svart) - övriga köksmaskiner
House Doctor Kanna Measure Keramik 16 cm Vit - termosar kannor & karaffer
Design House Stockholm Ostkniv 23 cm - köksknivar

Ryggsäck polyester - Flera färger

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Golvkudde med PomPom Grå VaniMeli - barnmattor
Axelremsväska Nicole svart alltid billig frakt

MSKL Cadre Computer Bag - Svart Grå + Wireless Mouse

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Kudde Sammet Stjärna Grå Form Living - barnplädar & kuddar, Stämningslampa 15Cm Övriga varumärken - bordslampor, Rörstrand Mon Amie Kökshandduk 43 x 67 cm Vit - kökshanddukar

Ryggsäck i kanvas, textil alltid billig frakt

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Krokbräda Star vit Kids Concept - barnrumsförvaring, HR, Hylla Trio rosa Form Living - hyllor

Stjernsund Väska med axelrem Sammet Svart

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Täcke för spjälsäng Borganäs - barnsängkläder

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Svart handledssväska i lammnappa läder

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Ryggsäck - ZickZack rosa alltid billig frakt

Läs mer

Ämnen: Harry Potter Dörrmatta Alohomora Pyramid International, kompetensbaserad rekrytering, ERNST Vas Lykta Glas - ljusstakar & ljuslyktor, rekryteringsprocess

Väskhängare Nyckelring Vattumannen

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Världens bästa Mamma shopping väska - Tote bag

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

PR Home Mood Plug-In Dimmer för LED Vit (hvit) - taklampor

Ämnen: Girl Gang poster by Ink & Lise A4 Wonderwall - posters & väggdekoration, kompetensförsörjning

Woherrar Beaded Crystal Clutch Bag Ladies Evening Out Night Party

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Littleheart Little Anemones Bäddset Spjälsäng 100% Ekologisk Bomullstrikå 100 x 130 cm 35 x 55 cm Little Heart

Ämnen: Ampel Hängande Växtlig Form Living - krukor, ERNST Kuddfodral 100% linne 50x50 cm Vit - prydnadskuddar

088 Star axelremsväska i canvas

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

ERNST Ljuslykta För Värmeljus Dia 6 cm - ljusstakar & ljuslyktor

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Clutch, Aftonväska plisserad med pärlor Grå

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

House Doctor Kruka 30x35 40x45 cm Grå 2-pack - krukor
Desigual Accessories BOLS HOLI CAPRI ZIPPER Shoppers

DKNY Bags SLG WHITNEY Plånböcker

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Octopus Gambia Axelremsväskor

SANDQVIST ALFONS Ryggsäckar

Octopus Pens Axelremsväskor

SANDQVIST REY Plånböcker

Se alla