Pillivuyt Fat 36 cm Vit - ugnsformar 27 x xdoxgn3142-Hem & Inredning

Pillivuyt Fat 36 cm Vit - ugnsformar 27 x xdoxgn3142-Hem & Inredning

Pillivuyt Fat 36 x 27 cm Vit - ugnsformar
Bitz Serveringsfat Ovalt 45x34 cm (svart blå + 2 andra färger)
Klean Kanteen Sportflaska 0.8 L Havsgrön (grønn) - termosar kannor & karaffer
Martinex Baking by Martinex Skål Med Plastlock 3-4.9 L Grå

ERNST Skål Grå Dia 29 5 cm - tallrikar & skålar

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Tala Visp 20 cm Rostfritt Stål - julbak
Iittala Kastehelmi Skål 23 cl Tranbär - tallrikar & skålar

Guzzini G- Style Vattenkokare Vit - vattenkokare

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Rice Tallrik D 25 cm Mint - tallrikar & skålar, Eva Solo FireGlobe Grillgaller Svart (svart) - grilltillbehör, Le Creuset TSP Kastrull 1.4 L Aluminium - kastruller & grytor

Bialetti SUPREMA Lock 20cm - lock & tillbehör

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Wüsthof Pro Slaktkniv 26 cm Svart - köksknivar, HR, Wilton Candy Melts Verktygsset Dip-N-Dec Vit lila - bakrödskap

Midjeväska Sportbälte Träningsbälte med 2 Fack

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Fiskars Brasserie Gryta 5.5 L Gjutjärn (svart) - kastruller & grytor

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Anti-stöld Ryggsäck Väska - Multifunktionell 15L (Blå)

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Axelremsväskan i äkta lammskinn VÅG1051

Läs mer

Ämnen: Kitchen IQ Knivslip Mini Diamant Grov och Fin med Europeisk Vinkel, kompetensbaserad rekrytering, Global NI Santokukniv 18 cm - köksknivar, rekryteringsprocess

Anti-stöld Ryggsäck Väska - 10L - Svart

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Skinnväska, Vintage skolmodell - Äkta skinn

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Självlysande Dinosaurier Out of the blå - barnrumsdekoration

Ämnen: Svenska träd affisch K. Hjelm Förlag AB - barnrumsdekoration, kompetensförsörjning

Regnskydd för Ryggsäck Resväska - 45-50L (Blå)

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Bokstöd Pippi hopp 2-pack Pluto Produkter - bokstöd

Ämnen: GAMES OF THRONES - KARTA AFFISCH Pyramid International, Klocka Jabadabado - barnrumsdekoration

Kugrön Party Prom Bröllop clutch Handväska julklapp

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Tapetlim Walltastic - barnrumsdekoration

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Röd handväska med pälskant alltid billig frakt

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Form Living Blockljus Rustik Parafin 68x125mm rosa - ljus
Vikbar Ryggsäck - Blå alltid billig frakt

Woherrar Flap Over Twist Lock Clutch Cell & Card Holder Purse

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Ladies 3 Pieces Set Woherrar Fashion Handbags

Kugrönväska i svart alltid billig frakt

Adidas Originals CL BP M Ryggsäckar

Adax Venezia shoulder bag Ilsa Axelremsväskor

Se alla