Sänghimmel med girlang Grå VaniMeli - barngardiner & sänghimlar xdoxgn309-Hem & Inredning

Sänghimmel med girlang Grå VaniMeli - barngardiner & sänghimlar xdoxgn309-Hem & Inredning

Sänghimmel med girlang  Grå  VaniMeli - barngardiner & sänghimlar
Microplane Premium Classic Zester Rostfritt Stål lila - köksrödskap
Fiskars Essential Fiskfjällare 19 cm Vit - köksrödskap
ROY FARES Bunke M Guld Roy Fares - julbak

Electrolux The Expressionist Collection ESB7500 Pragati Blender Rostfritt Stål

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Rörstrand Minimarket Servetter 20-pack 33x33 cm Multi - servetter
Le Creuset Heritage Ugnsform 31 x 26 cm Creme - ugnsformar

C3 Kokkaffepanna Cook&Joy 1 L Rostfritt Stål - kastruller & grytor

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Ljuslykta Vidar liten Form Living - julpynt, Resesäng Babycenter Giraffe Hauck - barnmöbler, House Doctor Clock Couture Väggklocka 30 cm Guld Vit (guld)

Eva Solo Socker- och Mjölkset Klar - termosar kannor & karaffer

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Gripsholm Opal Löpare Bomull Linne 35x120 cm rosa - löpare, HR, House Doctor Ljushållare Anit H 7 cm Mässing - ljusstakar & ljuslyktor

Yaxell Slipsten 8000 Grit Keramik - knivtillbehör

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Iris Hantverk Diskduk Lin Bomull Dimgrön - kökshanddukar

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

RIG-TIG Brödlåda BOX-IT Grå RIG-TIG by Stelton - köksförvaring

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Marcato Atlas 150 Pastaset Multipasta - övriga kökstillbehör

Läs mer

Ämnen: Täcke 65x75 vagga-vagn Basic Färg & Form - barnsängkläder, kompetensbaserad rekrytering, Watt&Veke Lola Lampskärm D 42 cm H 26 cm Burgundy Watt & Veke, rekryteringsprocess

ERNST Kanna Stengods Vit (hvit) - termosar kannor & karaffer

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Aqvia Exclusive Kolsyremaskin Svart AGA (svart) - kolsyremaskiner

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Georg Jensen Grand Ljusstake 7.7 cm Rostfritt Stål (silver)

Ämnen: Super Mario Dörrmatta Question Block Pyramid International, kompetensförsörjning

Vitamix Blender Ascent A2500 Vit - mixer & blender

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Linum West Gardin med veckband 100% Linne 140 x 290 cm Linen Beige

Ämnen: SEA Glasbruk Pärla Vas 17 cm Klar (klar) - vaser, Påslakanset för vagn vagga Herringbone Cameo rosa Vinter & Bloom

Marcato Atlas 150 Lasagnette-vals - tillbehör & reservdelar

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Lykta svart för inomhusbruk 11x10x25cm Övriga varumärken

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Eva Solo Termoskanna 1 L Arctic blå - termosar kannor & karaffer

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Fåtölj Svart JaBaDaBaDo Jabadabado - barnmöbler
Modern House Time Square Whiskyglas 6-pack 32 cl Klar (klar)

Patisse Spritstyllset Rund 6-pack - kak- & tårttillbehör

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Dualit Lite Brödrost 4 skivor Svart - brödrostar

Spiegelau Beer Tasting Kit 4-pack Klar - glas

SICO Plastfolierulle 30x600 cm 2 st rullar SICO Kitchenware

Fiskars Hard Face OH Stekpanna 24 cm - stekkärl

Se alla