Arabia 24 h Skål 16 cm Porslin Vit (hvit) - tallrikar & skålar xdoxgn2975-Hem & Inredning

Arabia 24 h Skål 16 cm Porslin Vit (hvit) - tallrikar & skålar xdoxgn2975-Hem & Inredning

Arabia 24 h Skål 16 cm Porslin Vit (hvit) - tallrikar & skålar
Linum Paolo Kuddfodral 100% Bomull 50 x 90 cm Creamy Beige
Förvaringsboxar Palm svart 3-set Pipol's Bazaar - askar
Damask Duk Vinröd 140x220 cm Bahne & Co - julpynt

Bloomingville Tough Kudde Bomull 60x40 cm Blå (blå) - prydnadskuddar

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

WMF Profi Plus Potatisstöt Stål - köksrödskap
Le Creuset Pajform D 28 cm Creme - ugnsformar

Luigi Bormioli Vinoteque Champagneglas 2 st. 17.5 cl Klar Övriga varumärken

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Iittala Aino Aalto Glas 2-pack 33 cl Ljusblå - glas, Le Creuset Pepparkvarn Höjd 21 cm Cerise - kryddkvarnar, PotteryJo Daisy Mjölkkanna 30 cl Vit - termosar kannor & karaffer

Le Creuset Pepparkvarn Höjd 30 cm Cerise (rosa) - kryddkvarnar

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Muurla Basic Tallrik Dia 24 cm Emalj Svart Vit (svart), HR, Wüsthof Pro Filékniv 23 cm Svart - köksknivar

Villeroy & Boch La Divina vit Wine Vinglas Klar (klar)

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Philips Elvisp HR3740 00 - elvispar

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Gerbera Toscana Gratängform 38x26 cm Keramik Turkos (blå)

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Severin Vakuumförslutare Svart (svart) - övriga köksmaskiner

Läs mer

Ämnen: Tala Performance Rund Bakform Lös Botten 11.4 cm Svart, kompetensbaserad rekrytering, Denby Studio Craft Skål Large Natur - tallrikar & skålar, rekryteringsprocess

Modern House Stölzle Ölglas 6-pack 24 x 7.3 cm Klar (klar)

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Midjeväska för Idrödt alltid billig frakt

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Le Creuset Stekpanna Med Trähandtag Dia 28 cm Gjutjärn Cerise

Ämnen: Pillivuyt Seinen Stekpanna Non-Stick 24 cm Svart (svart), kompetensförsörjning

Midjeväska Sportbälte Träningsbälte med 2-Fack - orange

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

WMF Profi Plus Pallovispilä Teräs - bakrödskap

Ämnen: RIG-TIG Brödlåda BOX-IT Svart RIG-TIG by Stelton - köksförvaring, Riedel Veritas Cabernet Merlot Vinglas 63 cl 2-pack - glas

Transparent Väska - Genomskinlig Grön

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Traditional Wine Rack Vinställ 30 Flaskor Trä Svart (svart)

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Axelremsväska SIMON - Flera färger

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Electrolux Mixer ESB2500 Rostfritt Stål - mixer & blender
Hund- shoppingväska alltid billig frakt

Handväska inklusive axelremsväska blå

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Woherrar Faux Leather Soft Flap Clutch Bag Prom Wedding Handbag

Mobile Bike Bag alltid billig frakt

Ladies kvinnor Office Work Shoulder Satchel Tote Bag Handbag

Ladies Clutch Bag Diamante Evening Party Handbag Purse

Se alla