Yaxell ZEN Stål - köksknivar Knivset 2-delar xdoxgn2642-Hem & Inredning

Yaxell ZEN Stål - köksknivar Knivset 2-delar xdoxgn2642-Hem & Inredning

Yaxell ZEN Knivset 2-delar Stål - köksknivar
Kosta Boda Pluto Vas 19 cm Klar (klar) - vaser
Lind DNA Curve L Bordstablett 37 x 44 cm Nupo Ljusgrå (grå)
Prydnadskudde Val rosa Bloomingville - barnrumsdekoration

Xapron Montana 89 cm XL Skinnförkläde Svart Övriga varumärken

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

De Buyer Opera Team Slev Dia 8 cm Rostfritt Stål - köksrödskap
Finlayson Rug Rags Trasmatta Blandade fibrer Polyester 45x45 cm Svart Multi

Globen Lighting Comet Taklampa D 29 cm Mässing Globen Lighting AB

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Rörstrand Höganäs Keramik Skål 50 cl Vit - tallrikar & skålar, De Buyer Choc Resto Stekpanna Non-Stick Dia 24 cm silver, Magic Vac Förvaringsburkar 3-pack - övriga kökstillbehör

Pip Studio Soft Zellige Badrock M blå - badrockar & morgonrockar

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Patisse Silgrönop Pajform Rund D 15 cm silver (silver), HR, Iittala Aino Aalto Glas 2-pack 22 cl Vattengrön - glas

Sköna Hem Square Kuddfodral i Linne 50x50 cm Celestial blå vit

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Kosta Boda Bruk Glas Large 4-pack 45 cl (klar) - glas

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Örngott för säng Mumin Cappucino Rätt Start - barnsängkläder

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Linum Paolo Kuddfodral 100% Bomull 50 x 90 cm Creamy Beige

Läs mer

Ämnen: ByOn Raw Tallrik Liten D 20.3 cm Porslin Svart (svart), kompetensbaserad rekrytering, Eva Solo Nordic Kitchen Kanna 1 L Svart (svart) - termosar kannor & karaffer, rekryteringsprocess

Blockljus råvit dia. 50 mm H 100 mm 6st. Happy Moments

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Vas Porslin Vit 16.5 cm Bahne & Co - vaser

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Blendtec Total Blender 1.8 L Svart (svart) - mixer & blender

Ämnen: Outset Grillborste Svart - grilltillbehör, kompetensförsörjning

Zwilling Skärbräda Polypropen Grafit Grå 38.5x25x1cm - skärbrädor

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Demeyere Atlantis Konisk Sauteuse 18 cm Rostfritt Stål

Ämnen: Le Creuset Toughened Non-Stick Traktörpanna Med Lock 30 cm Aluminium, Rörstrand Ostindia Djup Tallrik 22 cm Blå - tallrikar & skålar

Bormioli Bodega Dricksglas 20 cl Övriga varumärken - glas

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Fiskars Norden Filékniv 20 cm (silver) - köksknivar

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Georg Jensen HK Kanna 0.75 L Polerat Stål (silver) - övrig servering

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Design House Stockholm Blond Skål Rand 30 cl Grå (grå)
Riedel Vinum Hennessey Cognacsglas 17 cl 2-pack - glas

Rörstrand Ostindia Kanna 45 cl Porslin (blå) - termosar kannor & karaffer

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Spode blå Italian Gräddkanna 22 cl - termosar kannor & karaffer

Clutchtväska med retro motiv -Paris

Läderväska från Italien, Svart alltid billig frakt

Dad Bod Ölmage Magväska alltid billig frakt

Se alla