Magisso Cooling Ceramic Champagnekylare 4.0 Svart - bar & vintillbehör L xdoxgn2479-Hem & Inredning

Magisso Cooling Ceramic Champagnekylare 4.0 Svart - bar & vintillbehör L xdoxgn2479-Hem & Inredning

Magisso Cooling Ceramic Champagnekylare 4.0 L Svart - bar & vintillbehör
Bergs Potter Helena Kruka med Fat Dia 18 cm Grå (grå) - krukor
Finlayson Sadussa Påslakanset Satin 150x210 + 50x60 cm Svart Grå
Linne Duk Vinröd 140x270 cm Bahne & Co - julpynt

Ljus Björk 7x16 cm Bahne & Co - ljus

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Pillivuyt Seinen Stekpanna Non-Stick 20 cm Svart (svart)
Umage Cannonball Sladdset 2 Cluster 2.5 cm Vit (hvit) - taklampor

Linum Hedvig Tablett Linne Bomull 35 x 45 cm svart - bordstabletter

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: GLOBAL G-9 Brödkniv 22 cm Rostfritt Stål Global - köksknivar, Smeg Espressomaskin rosa (rosa) - kaffe & teberödning, House Doctor Made Kanna H 15 cm Creme - övrig servering

Kudde Petrol Tibetansk Lammskinn Med Innerkudde40x40 cm Bahne & Co

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Le Creuset Pepparkvarn Höjd 21 cm Volcanic - kryddkvarnar, HR, De Buyer Smooth Mineral B Plancha Stekpanna 38x26 cm Kolstål Grå de Buyer

Resesäng Sleep´n Play Center svart Hauck - barnmöbler

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Continenta Skärbräda 48x36 cm Akacia - skärbrädor

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

ERNST Ljusstake H 3 cm Stengods Mörkgrå (grå) - ljusstakar & ljuslyktor

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Durance Doftpinnar 100 ml Mirabelle Plommon - doftljus & doftpinnar

Läs mer

Ämnen: rosandahl Grand Cru Serveringsfat På Fot Runt Dia 33 cm Vit, kompetensbaserad rekrytering, Eva Trio vit Line Kastrull 1.8 L Vit - kastruller & grytor, rekryteringsprocess

Södahl Modern rosa Duk Bomull Polyester 140 x 320 cm (mörkgrå & vinröd)

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Globen Lighting Nora Bordslampa B 25 D 25 H 43 cm Vit Krom Globen Lighting AB

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Patisse Palett Vinklad 11 cm - bakrödskap

Ämnen: Fiskars Titanium Santokukniv 16 cm silver (silver) - köksknivar, kompetensförsörjning

House Doctor Ljusstake Move - ljusstakar & ljuslyktor

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Iittala Ultima Thule Ölglas 2-pack 34 cl - glas

Ämnen: Broste Tallrik Copenhagen Dia 27 cm Broste Copenhagen, Stelton Tekanna Theo 1.25 L Svart - termosar kannor & karaffer

Resesäng Easy Go Greige Babybjörn BabyBjörn - barnmöbler

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Luigi Bormioli Glasset Sublime 5-delar Klar Övriga varumärken

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Raaco lådinsats stl. 235x55 mm H 47 mm Modell A8-3 1st.

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Rörstrand Swedish Grace Winter Tallrik 17 cm Vit - tallrikar & skålar
Blomsterberg Tyll Stjärna Dia 18 mm Rostfritt Stål - julbak

Le Creuset Multiskål 3 L Volcanic - tallrikar & skålar

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Flame Boy Gasbrännare Svart Övriga varumärken - julbak

Professional Secrets Sauteuse 3 L (silver) - stekkärl

Rörstrand Swedish Grace Serveringsskål 1.7 L Porslin Winter

Tülz Isstav 10x5cm Turkos - övriga kökstillbehör

Se alla