Wüsthof Classic Ikon Flexibel 16 cm Svart - köksknivar Filékniv xdoxgn2475-Hem & Inredning

Wüsthof Classic Ikon Flexibel 16 cm Svart - köksknivar Filékniv xdoxgn2475-Hem & Inredning

Wüsthof Classic Ikon Filékniv Flexibel 16 cm Svart - köksknivar
Ecoya Madison Doftljus 80 h Guava & Lychee - doftljus & doftpinnar
Superliving Urban Bordslampa D 12 H 45 3 cm Matt Misty grön
Bloomingville Blomkruka Metall Diameter 11 cm Höjd 8 cm Guld

Örngott för säng ECO naturvit Rätt Start - barnsängkläder

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Kenwood Blend-X Classic BLP600WH Mixer Vit - mixer & blender
Sittpuff Bäver rosa Bloomingville - barnmöbler

Ebb & Flow Rowan Taklampa Glas D 22 H 22 cm Smokey grå

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: T & G Förvaringsbox med Tavla och Handtag Acaciaträ T&G, Nadja Wedin Design Bricka 46 cm Bugs & Butterflies Grön, Stelton Emma Brödrost 2 Skivor Grå (grå) - brödrostar

Raaco lådinsats stl. 79x55 mm H 80 mm Model BA8-1 8st.

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Eva Solo Nordic Kitchen Skål 2 L Svart - tallrikar & skålar, HR, Arabia Mumin Tallrik Förfadern 19 cm Svart - tallrikar & skålar

A Simple Mess Aug Korgset rödting Brun 2-pack (brun) - korgar

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Iittala Ultima Thule Vitvinsglas 2-pack 16 cl - glas

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Superliving Dynamo Bordslampa D 11 H 39 cm Matt Light grå

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Durance Doftljus 40 h Myrrhe & Benzoin - doftljus & doftpinnar

Läs mer

Ämnen: AMT Traktörpanna 28 cm Svart - stekkärl, kompetensbaserad rekrytering, rosandahl Vinkula 8x8 cm - bar & vintillbehör, rekryteringsprocess

Bloomingville Rings Kudde Bomull 40x40 cm rosa (rosa) - prydnadskuddar

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Nicolas Vahé Servett Stripe 20x10 cm 12-pack Grå (grå)

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Fissler Original Pro Sauteuse 0.9 L Rostfritt Stål - stekkärl

Ämnen: Electrolux Termosbryggare Creative EKF5700 Rostfritt Stål, kompetensförsörjning

Ebb & Flow Rowan Taklampa Kristall D 28 H 28 cm Randig silver

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Salt- & Pepparkar Lilla My Pluto Produkter - kryddkvarnar

Ämnen: AMT Gryta D 28 cm 8 L - kastruller & grytor, Zassenhaus Skärbräda Med Handtag Olivträ 22 cm (natur)

Watt&Veke rosa Lampskärm D 40 cm H 26 cm Dark grå Watt & Veke

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Morphy Richards Accent Brödrost 2 skivor silver - brödrostar

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Linum Avilon Handduk 100% Bomull 50 x 100 cm Safari Beige

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

MAC Chef Santoku Kockkniv 20 cm Rostfritt Stål - köksknivar
Wilton Tyll Stor Drop Flower 1E - julbak

Mill & Mortar Kandiserade Mynta 50g - kak- & tårttillbehör

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Sthål Arabaesque Fat Oval Stengods Åska (svart) - fat & serveringsskålar

KitchenAid Stavmixer 6-delar 1 L Röd - mixer & blender

Funktion Måttkanna 0.5 L Rostfritt Stål - julbak

Magimix CS 3200 XL Matberödare Krom - hushållsassistenter

Se alla