Blomsterbergs Mini Palettkniv 2-pack Rostfritt Stål Grå cm 11 xdoxgn2309-Hem & Inredning

Blomsterbergs Mini Palettkniv 2-pack Rostfritt Stål Grå cm 11 xdoxgn2309-Hem & Inredning

Blomsterbergs Mini Palettkniv 11 cm 2-pack Rostfritt Stål Grå
Pip Studio Medina Strandhandduk 100 x 180 cm blå - badlakan & handdukar
Förvaringspall Disney Soy Luna - barnrumsförvaring
ERNST Servett Citat Grå 40x40 - servetter

House Doctor Kolonia Pläd 100% Bomull 180x130 cm Off-vit

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Design Letters Vattenflaska To Go Grå - termosar kannor & karaffer
RevaHome Örngott TEXTURE Wild rosa 100% ekologisk bomullsperkal 50X60 cm x 2 rosa Reva Home AB

Bloomingville Ljuslykta Glas Diameter 10 cm Höjd 12 5 cm Grön

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Månses Design Ovanåker Tillbringare 0.9 l Blå - termosar kannor & karaffer, Heirol Steely Classic Pro Stekpanna 28 cm Rostfritt Stål, Sthål Fat Oval Antique - fat & serveringsskålar

Orrefors Graphic Vas Cylinder 30 cm - vaser

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Glas Romantic 30 cl Klar Övriga varumärken - glas, HR, Kyocera slipmaskin batteridriven Svart (svart) - knivtillbehör

Umage Eos Fjäderlampa M 45 x 30 cm Ljusgrå (grå) - lampskärmar

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Iittala Sarpaneva Gryta 3 L Gjutjärn - kastruller & grytor

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Marc O'Polo Velour Stripe Morgonrock L Antracit (ljusgrå)

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Kosta Boda Pluto Vas 19 cm Klar (klar) - vaser

Läs mer

Ämnen: Pillivuyt Plissé Tallrik D 22 cm Vit - tallrikar & skålar, kompetensbaserad rekrytering, Fiskars Norden Steel Wokpanna Dia 28 cm Rostfritt Stål, rekryteringsprocess

Åry Home Garden Bouquet Bricka Dia 38 cm Multi Åry AB

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Marc O'Polo Timeless Uni Morgonrock 100% Bomull XL Mauve

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Modern House Popp Skålset Röd (rød) - fat & serveringsskålar

Ämnen: Holmegaard Perfection Stativ Till Karaff Metall - termosar kannor & karaffer, kompetensförsörjning

ERNST Kuddfodral 100% linne 50x50 cm Natur - prydnadskuddar

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

KitchenAid Blender Artisan 1.5 + 0.75 L Svart - mixer & blender

Ämnen: Georg Jensen Champagnekylare Indulgence Rostfritt Stål, Eva Trio Stekpanna Med Slip-Let D 26 cm Rostfritt Stål

Lind DNA Square L Bordstablett 35 x 45 cm Nupo Mörkblå

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Peugeot Saltkvarn Paris 22 cm Choklad - kryddkvarnar

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Dixie Emil Liten Korg 4-pack Sjögräs Natur (brun) - korgar

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Serveringsfat marrakech Form Living - fat & serveringsskålar
Orrefors Hallon Vas 20 cm Klar (klar) - vaser

Day home Piles Filt 90% Bomull 10% Ull 150x150 cm Day Home

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Iittala Kivi Ljuslykta 60 mm Sand - ljusstakar & ljuslyktor

Bloomingville Korg Vattenhyacint Diameter 40 cm Höjd 30 cm Natur

Blomsterberg Tyll Stjärna Dia 18 mm Rostfritt Stål - julbak

Tala Dekorationspenna Retro rosa - kak- & tårttillbehör

Se alla