Global Knivset GN-007 GNS-04 - köksknivar NI xdoxgn2142-Hem & Inredning

Global Knivset GN-007 GNS-04 - köksknivar NI xdoxgn2142-Hem & Inredning

Global NI Knivset GN-007  GNS-04 - köksknivar
Bondeco Collection Kudde i Bomullssammet 65x65 cm (sage mustard + 5 andra färger)
Kudde Sammet Stjärna rosa Form Living - barnplädar & kuddar
Ceannis Egg Pläd 170 x 130 cm svart - plädar & filtar

Lampa Pippi Svart Pluto Produkter - barnlampor

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Modern House Time Square Whiskyglas 6-pack 32 cl Klar (klar)
Servetter Blommig 20-pack Talking Tables - servetter

Form Living Väggspegel Solfjäder Guld 61.5x1.5cm Guld - speglar

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Stelton Saltkvarn Forest Ek - kryddkvarnar, Broste Salladsskål Copenhagen Dia 31.4 cm Broste Copenhagen, Le Creuset Signature Pastatallrik 22 cm Deep Teal (blå)

Bloomingville Bordslampa Vit Metall Diameter18xhöjd42 cm

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Kenwood KMX750WH Köksmaskin Vit (hvit) - hushållsassistenter, HR, KAI Wasabi svart Kockkniv 20 cm Stål Kai - köksknivar

Nordal Ljusstake med 3 kulor Järn Brödd 7 cm H 22 cm Svart

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Nemox Gelatissimo Exclusive Glassmaskin Svart Övriga varumärken

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Meraki Kökshanduk Hammam 180x100 cm Vit - kökshanddukar

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Ecoya Madison Doftljus 80 h Guava & Lychee - doftljus & doftpinnar

Läs mer

Ämnen: Yaxell ZEN Kockkniv 20 cm Rostfritt Stål - köksknivar, kompetensbaserad rekrytering, Orrefors Glas City Highball 4-pack 35 cl Klar - glas, rekryteringsprocess

Watt&Veke Scarlett Lampskärm D 40 cm H 26 cm Turquoise Watt & Veke

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Bloomingville Matta 200 x 80 cm Beige (beige) - vardagsrumsmattor

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

brun Kaffebryggare Svart KF560 1 - kaffe & teberödning

Ämnen: Holmen Lydia Skål 15.2 cm Vit Guld (hvit) - fat & serveringsskålar, kompetensförsörjning

Bloomingville Ljuslykta Med Trä Fat H 29 cm Klar - ljusstakar & ljuslyktor

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

House Doctor Tallrik Nord D 21.5 cm Blå - tallrikar & skålar

Ämnen: Förvaringsburk i glas D 117X105Mm Övriga varumärken - köksförvaring, KitchenAid Contour Elvisp silver - hushållsassistenter

Ask Elefant rosa 3-p Jabadabado - barnrumsförvaring

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

OPA Mari Förvällningskorg 10 L Rostfritt Stål Opa (silver)

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Ready Bed Junior Paw Patrol - barnsängkläder

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Tala Pajform 30.5 cm Svart - bakformar
Bloomingville Kudde Bomull 60 x 40 cm orange - prydnadskuddar

House Doctor Baby Vas H 10 cm Earthenware Svart (svart)

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Kosta Boda Pagod Vas 16.7 cm Petrol Blå (blå) - vaser

Bastian Textilier Grillvante Röd - grillhandske

Pläd 220x200cm Sammet Beige - plädar & filtar

ERNST Kuddfodral med tofsar 100% linne 50x60 cm Mörkblå

Se alla