ERNST SalladsBesteick Trä - Besteick xdoxgn1975-Hem & Inredning

ERNST SalladsBesteick Trä - Besteick xdoxgn1975-Hem & Inredning

ERNST SalladsBesteick Trä - Besteick
Luigi Bormioli Birrateque Ölglas-set Tester Ale och Vete 3 x 2 pack Övriga varumärken
Satake Kuro 2-delar Stål (silver) - köksknivar
Scratch Off Bucket List Böcker Gift Republic Ltd. - posters & väggdekoration

Opto Design Sommar 2018 Bordstablett 40 x 30 cm Vit - bordstabletter

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Burk nyp mellan Form Living - köksförvaring
Antikljus dia. 2 2 cm H 24 5 cm 4 st. vit Happy Moments

Form Living Dekoration Ballong stor 22 8x17x15 9 cm rosa

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Pillivuyt Lasagneform 24 x 24 cm Vit - ugnsformar, Peugeot Pepparkvarn Paris 40 cm Vit - kryddkvarnar, Skeppshult Gryta Rund Med Järnlock 7.0 L Gjutjärn - kastruller & grytor

Hängare flygplan Form Living - krokar & knoppar

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Bringare bubblor Senso Kitchen - bar & vintillbehör, HR, Luigi Bormioli Vinea Champagneglas Prosacco 2 Pack 20 cl Klar Övriga varumärken

Broste Blockljus Stearin 10 cm Vit Broste Copenhagen - julpynt

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

WMF Lono Vattenkokare Glas - vattenkokare

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

A Book a Day poster by Ink & Lise 30x40 cm Wonderwall

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Pip Studio Medina Strandhandduk 100 x 180 cm blå - badlakan & handdukar

Läs mer

Ämnen: Le Creuset Slickepott Med Trähandtag Mellan 32 cm svart, kompetensbaserad rekrytering, Satake Tekanna Tokyo 1.2 L Svart - termosar kannor & karaffer, rekryteringsprocess

Dixie Emil Liten Cylinder 3-pack Sjögräs Jute (svart & vit)

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

House Doctor Apart Konsoler 25.5x26 cm Mässing (guld) - hyllor

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

BOXinBAG Vinkylare XXL Nature Klar - bar & vintillbehör

Ämnen: Rörstrand Swedish Grace Tallrik Djup 19 cm Snö - tallrikar & skålar, kompetensförsörjning

Ceannis Fake Suede Collection Kuddfodral 50 x 50 cm New Dusty rosa

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Eppicotispai Kaffe Kvarn i Valnöt - kaffe & teberödning

Ämnen: Electrolux Assistent Tillbehör Pastaskärare Spagetti - tillbehör & reservdelar, Verso Design Lastu Korg Liten 20x20 cm Trä Svart (svart)

Broste Vas Wide Stor 30 cm Smoked Pearl Broste Copenhagen

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Le Creuset Signature Buffégryta 3.2 L Volcanic - kastruller & grytor

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Linne Duk Vinröd 140x270 cm Bahne & Co - julpynt

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Nuance Hällpip Till Olja Och Vinägerflaskor Rostfritt Stål
Bastian Textilier Bordsduk 270x140 cm Oliv (grønn) - dukar

Sömntränare klocka Sam Vit Zazu - barnlampor

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Handduk Wave Grå 50x100 cm Bahne & Co - badlakan & handdukar

Marc O'Polo Fima Morgonrock 100% Bomull S Grå (grå) - badrockar & morgonrockar

Littleheart Örngott Spjälsäng Bomullstrikå 35 x 55 cm Vit Little Heart

Bloomingville Blomkruka Stengods Diameter 15 cm Höjd 14 cm Grå

Se alla