Rosti Mepal Lock till Mixkanna L - bakbunkar & berödningsskålar 1 xdoxgn1809-Hem & Inredning

Rosti Mepal Lock till Mixkanna L - bakbunkar & berödningsskålar 1 xdoxgn1809-Hem & Inredning

Rosti Mepal Lock till Mixkanna 1 L - bakbunkar & berödningsskålar
Yaxell Gou Kiritsuke 20 cm Rostfritt Stål (svart) - köksknivar
Design House Stockholm Pick Up Bambu 26 cm - Besteick
Fiskars Inspiration Y-formad Grönsaksskalare Merlot - köksrödskap

Tallrik Bambu 39x16x2cm - tallrikar & skålar

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Le Creuset Ugnsform Rektangulär 26 cm Creme - ugnsformar
Morphy Richards Aspect Brödrost Vit - brödrostar

ERNST Skål D 30 cm Vit - fat & serveringsskålar

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Le Creuset Presskanna 0.8 L Creme - kaffe & teberödning, Arabia Paratiisi Tallrik 26 cm Porslin - tallrikar & skålar, Mikrofiber Duk 40x40 cm Blå 12 st Rubbermaid - putsmaterial

Kudde med vändbara paljetter hjärta lila vit 27x27 cm LX Trend

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Villeroy & Boch NewWave Salladsskål 33 x 33 cm Vit (hvit), HR, Muurla Mumin Mumintrollet & Snorkfröken & Mymlan Skål 60 cl Blå

Finlayson Stinky Handduk Bomull 30x50 cm Petrol (turkos)

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Arabia Mumin Förfadern Burk 30 cl Porslin - köksförvaring

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

ERNST Ljusstake 20x10 cm Metall Svart (svart) - ljusstakar & ljuslyktor

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Bondeco Collection Kudde i Bomullssammet 65x65 cm (sage mustard + 5 andra färger)

Läs mer

Ämnen: Paradisverkstaden Morgon Grå Assiett 13.5 cm Kalk - tallrikar & skålar, kompetensbaserad rekrytering, Nordic Ware Natural Bakeware Pizzaform D 38 cm Aluminium, rekryteringsprocess

Form Living Blockljus Reliefmönster Parafin 70x75mm Grön

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Dixie Ella Matta Jute Diameter 125 cm (vit & brun) - vardagsrumsmattor

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Hackman All Steel+ Gryta 4 L - kastruller & grytor

Ämnen: Vakinme Flytande Tvål 250 ml Grå Dagmossa - diskmedel & tvål, kompetensförsörjning

Nadja Wedin Design Bordstablett 30x40 cm Wagtails Spring grå (4 pcs)

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Wilton Tyllar Volanger 4-delar - kak- & tårttillbehör

Ämnen: House Doctor Tallrik Rustic D 27.5 cm Grå - tallrikar & skålar, Kähler Hammershöi Äggkoppar 2-pack Blå - fat & serveringsskålar

Bäddset MI 086 150x210 Minions - barnsängkläder

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Iittala Kartio Glas 2-pack 21 cl Regn - glas

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Superliving Dynamo Taklampa D 19 H 25 cm Matt Duck grön

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

House Doctor Tallrik Lake D 27 cm Grå - tallrikar & skålar
Linum Loom Matta 100% Bomull 70 x 110 cm Granite grå - vardagsrumsmattor

House Doctor Servetter Summer 20 pack 33x33 cm - servetter

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Watt & Veke Johnny Taklampa D 29 cm Oxiderad Mässing (brun)

Ib Laursen Kuddfodral Sammet Bomull 52 X 52 cm Grön IB Laursen

Broste Ljusstake Globe H 27 cm Svart Broste Copenhagen

Watt & Veke Henry Vägglampa Svart (svart) - vägglampor

Se alla