Le Signature Tallrik cm Caribbean (blå) - tallrikar & skålar Creuset 27 xdoxgn1642-Hem & Inredning

Le Signature Tallrik cm Caribbean (blå) - tallrikar & skålar Creuset 27 xdoxgn1642-Hem & Inredning

Le Creuset Signature Tallrik 27 cm Caribbean (blå) - tallrikar & skålar
GLOBAL Filékniv Bröd 24 cm Rostfritt Stål Global - köksknivar
WMF Spitzenklasse Brödkniv Rostfritt Stål Svart 16 cm - köksknivar
KAI Wasabi svart Sashimikniv Yanagiba 21 cm Stål Kai - köksknivar

Zwilling Pro Wood Brödkniv 20 cm Trä - köksknivar

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Outset Rostfria Sugrör böjda 4-pack - övrig servering
Kähler Hammershöi Kanna 50 cl Vit - termosar kannor & karaffer

Satake Knivlist 50 cm Bok - knivtillbehör

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Pillivuyt Cher Grytset Med Glaslock Non-Stick 8 Delar Vit, Kaffeburk Retro Coffee Nostalgic Arts - köksförvaring, Tea Forté Tesil för Löste Metal Icon - köksrödskap

Guzzini Grace SalladsBesteick 28 cm Ljusblå - Besteick

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Martinex Baking by Martinex Brödform 29 x 13 cm Svart (svart), HR, gröngate Lara Servett 20-pack 33x33 cm Grön (grønn) - övrig servering

Le Creuset Pajform Mini 12 st Non-Stick Svart - bakformar

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Steba Frukt- och Svamptork - övriga köksmaskiner

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Satake Pro Knivset 4-delar Stål - köksknivar

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Luigi Bormioli Birrateque Ölglas-set Tester Ale och Vete 3 x 2 pack Övriga varumärken

Läs mer

Ämnen: Champion Vakuumpåsar 20x38 cm 50-pack - tillbehör & reservdelar, kompetensbaserad rekrytering, Muurla Mjölkkanna 0.9 L Klar - övrig servering, rekryteringsprocess

Broste Skål Salt 6x17x15.5 cm Vit med Svart Kant Broste Copenhagen

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Bokstöd Burde Hund Vitt 2-pack - bokstöd

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

IMK Utensils Degskrapa Akacia IMK InMyKitchen - julbak

Ämnen: Chasseur Gryta Rund 4 L Flame orange Gjutjärn - kastruller & grytor, kompetensförsörjning

Pedalhink 3l grå med toalettborste Övriga varumärken

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Pyrex Gusto Gryta Med Lock 4.6 l - kastruller & grytor

Ämnen: Joseph Joseph Skål & Mått Nest Plus 7-delar Multi JosephJoseph, Muurla Silikonlock 13.5 cm Vit (hvit) - fat & serveringsskålar

Cuisipro Skyddshandske Grå - grillhandske

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Outset Marinadspruta - köksrödskap

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Sidokudde Babysleep Doomoo Basics - barnsängkläder

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Broste Nordic Coal Mjölkkanna 30 cl Mörk Grå Broste Copenhagen
IMK Details Förkläde Gräddvit Blå IMK InMyKitchen - förkläden

Watt&Veke Lola Lampskärm D 42 cm H 26 cm guld Watt & Veke

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Globen Lighting Diva Bordslampa B 31 5 D 14 H 66 cm Krom Vit Globen Lighting AB

Bloomingville Blomkruka Glas Diameter 15 5 cm Höjd 15 cm Vit

Finlayson Badhandduk Snorkfröken 100% bomull 70 x 140 cm orange

Broste Copenhagen Savea Kuddfodral Polyester 50 x 50 cm svart

Se alla