Emerio Stavmixer Set - mixer & blender (hvit) Vit xdoxgn1475-Hem & Inredning

Emerio Stavmixer Set - mixer & blender (hvit) Vit xdoxgn1475-Hem & Inredning

Emerio Stavmixer Set Vit (hvit) - mixer & blender
Klean Kanteen Bamboo Cap Rostfritt Stål (natur) - termosar kannor & karaffer
Orrefors Street Tumbler 40 cl Kristall - glas
KitchenAid Köksmaskin Artisan 125EER 4.8 L Röd - hushållsassistenter

Tala Kaklyftare - bakrödskap

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Melitta Gourmet 1x4 Kaffefilter 80-pack - övriga kökstillbehör
Betty Bossi Maxi Spiralizer Grön (grønn) - köksrödskap

Rice Karaff 1.75 L Grön - termosar kannor & karaffer

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Hahn Kitchenware Vägglist Metro 39 cm Krom - köksförvaring, Iittala Kastehelmi Dricksglas 30 cl 2-pack Havsblå (blå), Fat Gran kvadrat Senso Kitchen - fat & serveringsskålar

Wüsthof Ikon Santokukniv 17 cm Trä - köksknivar

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Rosti Margretheskål 0.15L Svart - bakbunkar & berödningsskålar, HR, Zwilling Pro Japansk Kockkniv Santoku Olivslipning 18 cm Rostfritt Stål Svart

Pillivuyt Toulouse Kvadratfat Vit 22 cm - ugnsformar

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Microplane Master Rivjärn Grov - köksrödskap

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Rice Tefat D 17 cm Porslin Mint (grønn) - tallrikar & skålar

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Yaxell Gou Kiritsuke 20 cm Rostfritt Stål (svart) - köksknivar

Läs mer

Ämnen: Klean Kanteen Isolerad Tumbler 0.592 L Rostfritt Stål (silver), kompetensbaserad rekrytering, Skålar 3st på bricka - tallrikar & skålar, rekryteringsprocess

Smeg Brödrost 2-skivor Krom - brödrostar

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

KitchenAid Artisan Skål Till Köksmaskin 4.8 Liter Stål

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Nordic Ware Bakform Elegant Heart - bakformar

Ämnen: Skålar med skedar på bricka - tallrikar & skålar, kompetensförsörjning

Chasseur Stekpanna 28 Dia Svart Gjutjärn - stekkärl

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Le Creuset Signature Gryta Oval 6.3 L Gjutjärn Volcanic

Ämnen: Le Creuset Pajfat Dia 24 cm Cerise - bakformar, Le Creuset Signature Tallrik 27 cm Volcanic (oransje) - tallrikar & skålar

Severin Teppanyaki Bordsgrill XL Svart (svart) - övriga köksmaskiner

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Tranquilo Tao 27 Kolgrill Tranquilo Kitchen (multi) - grillar

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Världskarta - Affisch GB Eye - posters & väggdekoration

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Le Creuset Stekpanna Med Trähandtag Dia 28 cm Gjutjärn Matte svart
Golvkudde med PomPom Grå VaniMeli - barnmattor

Pedalhink 3l blå med toalettborste Övriga varumärken

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Matta Spiderman-03 Wallslinger Spiderman - barnmattor

Sagaform City Kylväska Liten Svart (svart) - utetextil

Påslakanset Vagn Vagga Vit Rand Pure NG baby NG Baby

Matta 95x133 cm Fairies Tink Tropical Disney - barnmattor

Se alla