Emerio Vattenkokare Retro L Beige - vattenkokare 1 WK-109795 xdoxgn1309-Hem & Inredning

Emerio Vattenkokare Retro L Beige - vattenkokare 1 WK-109795 xdoxgn1309-Hem & Inredning

Emerio Vattenkokare Retro WK-109795 1 L Beige - vattenkokare
Satake No Vac Knivset 3-delar Stål - köksknivar
Senso Kitchen Tapasbräda Med Handtag 60x21x2cm Brun - övrig servering
Eva Trio Dura Line Gryta Med Slip-Let 4.8 L Grå - kastruller & grytor

Ballarini Grillpanna 28 cm Grå - stekkärl

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

SIGG Termos Hot&Cold 0.3 l Sigg - termosar kannor & karaffer
Tala Urstansar Veckade 4-pack Rostfritt Stål - bakformar

Stelton Skål Stockholm Aquatic Medium 300 Vit - fat & serveringsskålar

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Melitta Look Selection Kaffebryggare Vit - kaffe & teberödning, House Doctor Rustic Äggkopp D 10 cm Grå - övrig servering, ERNST Kaffemått 15.5 cm Trä Svart (svart) - kaffe & teberödning

Rörstrand Eden Tallrik 23 cm - tallrikar & skålar

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: gröngate Marley Round Box 3-delar Pale rosa (rosa) - köksförvaring, HR, Nuance Korkskruv Stål Svart - bar & vintillbehör

svart+blåm Mattermos 40 cl Rostfritt Stål Olivgrön (grønn)

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Stanley Classic Vacuum Vattenflaska 0.75L Grön (grønn)

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

PotteryJo Daisy Skål 40 cl Bordeaux (rød) - tallrikar & skålar

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

GLOBAL Filékniv Bröd 24 cm Rostfritt Stål Global - köksknivar

Läs mer

Ämnen: Gense SalladsBesteick Dguldtea 2-delar Rostfritt Stål - Besteick, kompetensbaserad rekrytering, Georg Jensen Brödkorg Liten Alfrödo 21.5 cm - köksförvaring, rekryteringsprocess

Rörstrand Cguldna Tallrik 17 cm Porslin Vit (hvit) - tallrikar & skålar

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Kosta Boda Crystal Magic Vinglas 42 cl Klar (klar) - glas

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Funktion Gjutjärnsgryta Oval Svart 3.5 L - kastruller & grytor

Ämnen: Joseph Joseph Y-skalare Multi-Peel Grå Lime JosephJoseph, kompetensförsörjning

Fiskars Fågelsax Essential 23 cm Svart - köksrödskap

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

SICO SICO Vakuumpåsar 13x23 cm 50 st SICO Kitchenware

Ämnen: PotteryJo Daisy Assiett 22 cm Soft grå - tallrikar & skålar, Eva Solo Magneto knivmagnet - knivtillbehör

Verso Design Kranssi Krans D 12.5 cm Trä Filt Svart (svart)

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Tesil Guldfärg 7.5 cm Bahne & Co - köksrödskap

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Sagaform Nature Skärbräda Dia 30 cm Ek (natur) - skärbrädor

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Blomsterbergs Hjärta Urgröpare Rostfritt Stål Grå (svart)
Tala Visp 20 cm Rostfritt Stål - julbak

Eva Trio Rågbrödsform Professionell 2 L - bakformar

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Opa Arki Lätt Gjutjärnpanna Dia 26 cm (svart) - stekkärl

Servetter Enhörning 16-pack Talking Tables - servetter

ERNST Ljuslykta För Värmeljus Citat Ljuspunkter Dia 8 cm Vit Grå

Pip Studio Birdy Påslakanset 100% Bomullssatin 150 x 210 cm 50 x 60 cm Khaki

Se alla