Form Living Ljusstake kula mellan silver - ljusstakar & ljuslyktor 17.5x9cm xdoxgn1142-Hem & Inredning

Form Living Ljusstake kula mellan silver - ljusstakar & ljuslyktor 17.5x9cm xdoxgn1142-Hem & Inredning

Form Living Ljusstake kula mellan 17.5x9cm silver - ljusstakar & ljuslyktor
Villeroy & Boch NewWave Skål 12 x 12 cm Vit (hvit) - tallrikar & skålar
RIG-TIG Ugnsfat förvaringsbox Cook & Freeze Medium Ljusblå RIG-TIG by Stelton
Peugeot Esprit Champagneglas 4 Pack 19 cl - glas

Design House Stockholm Brödkniv 32 cm - köksknivar

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Pufz Bakmatta Pro Edition 55x90 - julbak
Modern House Soul Longdrinkglas 4-pack 46 cl Klar - glas

De Buyer Smooth Mineral B Plancha Stekpanna 38x26 cm Kolstål Grå de Buyer

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Martinex Baking by Martinex Ballongvisp Silikon 29 cm Grå, Dammtrasa Microfiber 320x360 mm Röd Scotch-Brite - putsmaterial, Cuisipro Tång 30 cm Rostfritt Stål - köksrödskap

Zwilling Cuisine Kockkniv 20 cm Rostfritt Stål Svart - köksknivar

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Eva Solo To Go Cup 0.35 L Berry röd (rød) - termosar kannor & karaffer, HR, Sthål Assiett 19.5x13.5 cm Antique - tallrikar & skålar

Eva Solo Nordic Kitchen Serveringsfat Dia 35 cm Svart (svart)

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

PotteryJo Daisy Tallrik 29 cm Greige - tallrikar & skålar

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Spiegelau Authentis Champagneglas 4-pack 19 cl - glas

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Klean Kanteen Bamboo Cap Rostfritt Stål (natur) - termosar kannor & karaffer

Läs mer

Ämnen: Eva Solo CafeSolo Kaffebryggare 1.0 L svart Woven - termosar kannor & karaffer, kompetensbaserad rekrytering, Verso Design Lastu Svampkorg Liten 32x21 cm Trä Svart (svart), rekryteringsprocess

Zwilling Twin Pure svart Bakpensel Silikon 22.5 cm Svart

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Wüsthof Classic Ikon Kockkniv 23 cm Svart - köksknivar

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Nordic Ware Charlotte Bakform Aliminiumguld (guld) - bakformar

Ämnen: Skeppshult Gryta Rund Med Järnlock 4.0 L Gjutjärn - kastruller & grytor, kompetensförsörjning

Zassenhaus Saltkvarn Berlin 12 cm Vit - kryddkvarnar

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Ballarini Glaslock med stålknopp 20 cm - lock & tillbehör

Ämnen: Exxent Ångkoksinsats D 23 cm Rostfritt Stål Övriga varumärken, Westmark Springform dia 18 cm - bakformar

Rörstrand Swedish Grace Skål 10 cl Snö (hvit) - tallrikar & skålar

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Cocktail Shaker 500ml - bar & vintillbehör

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Chasseur Gryta Rund 5.2 L Caviar Gjutjärn - kastruller & grytor

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Dulton Timer 7.5cm Röd (rød) - kökstermometrar & timers
WMF Profi Plus Potatisstöt Stål - köksrödskap

Luigi Bormioli Authentica flaska med Patentpropp 12.5 cl Klar Övriga varumärken

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

MORBERG Skalkniv 9 cm Rostfritt Stål - köksknivar

Holmegaard Scala Dricksglas 30 cl 2-pack Klar - glas

Scanpan Maitre D´Steel Traktörpanna Dia 16 cm Rostfritt Stål

Sthål Assiett 19.5x13.5 cm Vit - tallrikar & skålar

Se alla