Watt & Veke Charlie Bordslampa D 15 cm 49 cm Svart H xdoxgn975-Hem & Inredning

Watt & Veke Charlie Bordslampa D 15 cm 49 cm Svart H xdoxgn975-Hem & Inredning

Watt & Veke Charlie Bordslampa D  15 cm H  49 cm Svart
Gerbera Algarve rödskapkskruka 14x13 cm (bomull tryffel + 2 andra färger)
PotteryJo Daisy Assiett 22 cm Greige - tallrikar & skålar
ERNST Tallrik Grå Dia 34 cm - tallrikar & skålar

brun Omelette Stavmixer Med Tillbehör Svart MQ725 - mixer & blender

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Betty Bossi gråsini Roller orange (oransje) - bakrödskap
Arabia Mumin Tallrik Flytten Mumin På Äventyr Dia 19 cm Porslin

Eva Solo Nordic Kitchen Tallrik D 21 cm Svart - tallrikar & skålar

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Gastromax Köksvåg Digital Svart - köksvågar, Dammsugarpåsar till GD 930 10 st Nilfisk - dammsugarpåsar, Nachtmann Imperial Champagneglas 4-pack 14 cl - glas

Eva Trio Legio Nova Skål 12x12 cm Vit (hvit) - fat & serveringsskålar

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Olle Eksell Ögon Cacao svart Eyes Bricka Dia 38 cm Svart, HR, Philips Blender ProBlend HR3653 00 Vit - mixer & blender

Orrefors Amor Vincit Omnia Champagne 2- Pack 18 cl Klar

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Bosign Provsticka Cake Tester Air Silikon Rostfritt Stål Cerise

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Iittala Teema Skål Dia 15 cm Puder (rosa) - tallrikar & skålar

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Satake No Vac Knivset 3-delar Stål - köksknivar

Läs mer

Ämnen: Tina Handdukshängare Brun Övriga varumärken (brun) - övrig servering, kompetensbaserad rekrytering, Le Creuset Tekanna Med Metallsil 1.3 L Creme - termosar kannor & karaffer, rekryteringsprocess

Fiskars Hackman Hard Face Stekpanna 20 cm - stekkärl

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

FoodSaver Vakuumförpackare FFS005X - övriga köksmaskiner

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Swiss Diamond XD Stekpanna Induktion 28 cm - stekkärl

Ämnen: Stelton Kaffekanna Theo Svart - termosar kannor & karaffer, kompetensförsörjning

Iittala Teema Skål 15 cm Melerad Blå - fat & serveringsskålar

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Rice Tallrik 30 x 22 cm Melamin Fjäril Multi - tallrikar & skålar

Ämnen: Bottle Up Termosflaska 50 cl Stål 18 8 Matt Svart (svart), Stelton Stekgaffel Pure svart - köksrödskap

GLOBAL Knivset 3-pack Rostfritt Stål Global - köksknivar

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Silikomart Design 3D Silikonform Intreccio D 21 cm Ljusgrå

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Iittala Taika Tallrik 27 cm Porslin Röd (rød) - tallrikar & skålar

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Sagaform Outdoor Eating Picnic Glas 4-pack 15 cl Klar - glas
Broste Karaff 200 cl Bubble Klar Broste Copenhagen - termosar kannor & karaffer

Iittala Taika Tallrik 27 cm Vit - tallrikar & skålar

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Luigi Bormioli Ölglas Birrateque 2-pack Klar Övriga varumärken

Rörstrand Swedish Grace Skål 60 cl Sten - tallrikar & skålar

Georg Jensen Manhattan Cocktailshaker 0.75 L Rostfritt Stål

PotteryJo Daisy Skål 35 cl Navy - tallrikar & skålar

Se alla