Gripsholm Leo Påslakanset Bomull 150x210+50x60 Blå - påslakan & påslakanset cm xdoxgn809-Hem & Inredning

Gripsholm Leo Påslakanset Bomull 150x210+50x60 Blå - påslakan & påslakanset cm xdoxgn809-Hem & Inredning

Gripsholm Leo Påslakanset Bomull 150x210+50x60 cm Blå - påslakan & påslakanset
Microplane Pro Rivjärn Hyvel Rostfritt Stål - köksrödskap
Zwilling Vitality Grytset 4-delar. Rostfritt Stål - kastruller & grytor
Broste Nordic Sand Kanna 100 cl Creme Broste Copenhagen

Disktrasa Miffy Målar Blå Pluto Produkter - putsmaterial

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Funktion Äppelskalare Rostfritt Stål - köksrödskap
Guzzini Gocce Ostkupa Transparent - köksförvaring

Taylors Knivset 3-pack Krom Övriga varumärken (svart)

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Korvtång rostfri Övriga varumärken - grilltillbehör, Hahn Kitchenware Kryddställ Pisa För 12 Burkar Krom - köksförvaring, Gastromax Pensel 24.5 cm Silikon Svart - bakrödskap

Mason & Cash Skål D 16 cm lila - tallrikar & skålar

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: IMK Utensils Trägaffel 31 cm Akacia IMK InMyKitchen - köksrödskap, HR, Fiskars All Steel Stekpanna 28 cm (silver) - stekkärl

House Doctor Skål Lake D 16.8 cm Grön - tallrikar & skålar

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Sodastream Kolsyreflaska 0.5 L 2-pack Plast - kolsyremaskiner

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

KitchenAid Artisan Toaster 2 Skivor Svart (svart) - brödrostar

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Villeroy & Boch NewWave Skål 12 x 12 cm Vit (hvit) - tallrikar & skålar

Läs mer

Ämnen: Funktion Smörkniv Teak Rostfritt Stål - köksrödskap, kompetensbaserad rekrytering, Tala Palettkniv Med Vinkel 10 cm - bakrödskap, rekryteringsprocess

Wüsthof Köksset 2-delar Rött - köksknivar

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Chef'n PalmPeeler 2.0 Skalare Grön (grønn) - köksrödskap

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

OXO Pop Förvaringsburk 1.6 L Vit (hvit) - köksförvaring

Ämnen: Lékué Quinoa & Riskokare Grön Lekué (grønn) - köksförvaring, kompetensförsörjning

Stelton Kaffepress EM Classic Röd - termosar kannor & karaffer

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Outset Rostfria Sugrör raka 4-pack - övrig servering

Ämnen: Champion Stavmixer 600 W - mixer & blender, IMK Details Serveringsbräda 60 x 18 cm Akacia IMK InMyKitchen

Orrefors Gin & Tonic Glas 64 cl 4-pack Klar (klar) - glas

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Pastaslev svart Övriga varumärken - köksrödskap

Ämnen: Rekrytering, soft skills

ByOn Dottie Tallrik D 18.5 cm Stengods SvartVit (multi)

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Gense Dessertskedar Nobel 4-delar Rostfritt Stål - Besteick
De Buyer Opera Team Slev Dia 8 cm Rostfritt Stål - köksrödskap

ERNST Skärbräda 35x14 cm Trä Natur (natur) - skärbrädor

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Le Zie Gryta 4.2 L Gjutjärn Röd (rød) - kastruller & grytor

Le Creuset Wok Med Glaslock 4.8 L Dia 32 cm Gjutjärn Cerise

Dr Oetker Skalare 20 cm - köksrödskap

Satake Pro Brödkniv 20 cm Stål - köksknivar

Se alla