Villeroy & Boch vit Carre Vas Large Vit (hvit) Collier xdoxgn642-Hem & Inredning

Villeroy & Boch vit Carre Vas Large Vit (hvit) Collier xdoxgn642-Hem & Inredning

Villeroy & Boch Collier vit Carre Vas Large Vit (hvit)
Marcato Atlas 150 Pastaset Multipasta - övriga kökstillbehör
Blendtec Blender Professional 800 Wildside-kanna 2.5 L Svart
Bialetti SUPREMA Gryta Hög 18 cm Rostfritt Stål - kastruller & grytor

Electrolux Assistent Tillbehör Pastavals - tillbehör & reservdelar

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Esprit Cira Strandhandduk 100 x 180 cm grön - badlakan & handdukar
RIG-TIG Mortel Crush-it Vit RIG-TIG by Stelton - köksrödskap

Fiskars Functional Form Bakset 2-delar - bakrödskap

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Halo Design Fjord Taklampa 38 cm Vit - taklampor, Hylla Hexagon 2-pack rosa Bloomingville - hyllor, Nuance Multiljusstake Baldur Ask 6 cm Trä - ljusstakar & ljuslyktor

Luigi Bormioli Authentica flaska med Serveringspropp 25 cl Klar Övriga varumärken

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Bloomingville Kudde Polyester L 33 x H 30 cm Brun - barnplädar & kuddar, HR, Day Home Phulkari Prydnadskudde 25x50 cm Moss - prydnadskuddar

Ugnsform 310 x 55mm Övriga varumärken - ugnsformar

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Gripsholm Selma Påslakan Eco Percale 150x210 cm Vit - påslakan & påslakanset

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Le Creuset Signature Pastatallrik 22 cm Volcanic (oransje)

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Gerbera Algarve rödskapkskruka 14x13 cm (bomull tryffel + 2 andra färger)

Läs mer

Ämnen: House Doctor Lampa Opal 22 x 17 cm Grå (grå) - taklampor, kompetensbaserad rekrytering, Smeg Toastgaller till 4-skivors Brödrost 2-pack - tillbehör & reservdelar, rekryteringsprocess

Le Creuset Tepåsefat 12.5 x 7 cm Creme - fat & serveringsskålar

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Marcato Atlas 150 - Raviolivals - tillbehör & reservdelar

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

IMK Utensils Slickepott 25 cm Akacia IMK InMyKitchen (vit röd + 2 andra färger)

Ämnen: ISi N2O-Patroner För Gräddsifoner 10-pack Isi - bakrödskap, kompetensförsörjning

Rörstrand Mon Amie Skål 30 cl 2-pack Blå - tallrikar & skålar

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Melitta Cilia Tefilter med 10 Påsar - övriga kökstillbehör

Ämnen: Emerio Vattenkokare 1.7 L Svart (svart) - vattenkokare, Iittala Essence Glas 2-pack 35 cl Klar - glas

WMF Stelio Aroma Kaffemaskin med Glasbehållare - kaffe & teberödning

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Sagaform Oval Oak Ostrivare Ek Rostfritt Stål - köksrödskap

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Le Zie Traktörpanna med Glaslock D 28 cm Aluminium Svart

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Rosti Margretheskålset med Lock 2+3L Svart - bakbunkar & berödningsskålar
Kenwood Blend-X Classic BLP600WH Mixer Vit - mixer & blender

Nuance Shaker 0.8 L Rostfritt Stål - bar & vintillbehör

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Koziol Palsby L Organic Durkslag 5 L rosa (rosa) - silar & durkslag

Patisse Palett Vinklad 11 cm - bakrödskap

Heirol Steely Classic Pro Sauteuse 20 cm Rostfritt Stål

Stelton Kaffepress EM Classic Vit - termosar kannor & karaffer

Se alla