Bamse Påslakanset för Vit Rätt Start - barnsängkläder vagn xdoxgn475-Hem & Inredning

Bamse Påslakanset för Vit Rätt Start - barnsängkläder vagn xdoxgn475-Hem & Inredning

Bamse  Påslakanset för vagn  Vit  Rätt Start - barnsängkläder
Silikomart Chocolate Silikonform Kono 26x28 mm Brun (brun)
Riedel Coca Cola-glas 4-pack - glas
Sage Blender SBL620 BSS silver (silver) - mixer & blender

Le Creuset Signature Gryta Rund 4.2 L Creme - kastruller & grytor

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Linum Avilon Handduk 100% Bomull 70 x 140 cm gulden orange
Silikomart Classic Silikonform Gugelhopf D 22 cm Terracotta

Tala Rund Bakform 18 cm - bakformar

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Finlayson Toivo Påslakanset Bomull 150x210 + 50x60 cm (mörkblå & grå), ERNST Ljusstump Hög 2-pack Mässing - ljusstakar & ljuslyktor, Poster Meny Ejvor - barnrumsdekoration

Nicolas Vahé Kaffekvarn Svart (svart) - kaffe & teberödning

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Le Creuset Ljuslyktor 2-pack Ocean - ljusstakar & ljuslyktor, HR, Bloomingville Ljuslykta Glas Diameter 7 cm Höj d7 5 cm Grön

De Buyer Affinity Lock Dia 18 cm Rostfritt Stål - lock & tillbehör

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Påslakanset för vagn Patch Vit Beige Marin Borganäs - barnsängkläder

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Muurla 4 Vindars Hus Djup Tallrik 23.5 cm Vit Blå - tallrikar & skålar

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Microplane Pro Rivjärn Hyvel Rostfritt Stål - köksrödskap

Läs mer

Ämnen: Nattlampa SuperNomad Mus Pabobo - barnlampor, kompetensbaserad rekrytering, Day Home Nightskye Ljusstake 34 cm Svart (svart) - ljusstakar & ljuslyktor, rekryteringsprocess

Satake Nabe Gjutjärnsgryta Dia 21 cm - kastruller & grytor

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Villeroy & Boch Royal Salladstallrik Dia 24 cm Vit (hvit)

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Bloomingville Ljusstake Stengods Diameter 14 5 cm Höjd 3 cm Brun

Ämnen: Day Home Daisy Ljusstake H 18 cm rosa (rosa) - ljusstakar & ljuslyktor, kompetensförsörjning

Rice Glaze print Tallrik D 17 cm Porslin rosa (rosa) - tallrikar & skålar

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Borganäs of Sweden Stripe Frödtéset 100% bomull Röd 4-pack

Ämnen: Pläd Grå Velour 130x170 Bahne & Co - plädar & filtar, House Doctor By Bordsduk 250 x 140 cm Grå (grå) - dukar

Design House Stockholm Blond Kopp Rand Grå 30 cl (grå)

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Bloomingville Margot Tumbler Stengods Diameter 7 cm Höjd 13 cm Grå

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Eva Solo Nordic Kitchen Gryta 3 L Rostfritt Stål (silver)

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Servetter Guld 20-pack Delights Direct - servetter
Design Letters Vattenflaska To Go Grå - termosar kannor & karaffer

Morphy Richards Accent Brödrost silver - brödrostar

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Eva Solo Gryta Dia 24 cm 4.5 L Nordic Kitchen - kastruller & grytor

Kosta Boda Bruk Skål Small D.15.5 cm Amber (gul) - fat & serveringsskålar

Pillivuyt Seinen Stekpanna Non-Stick 20 cm Svart (svart)

Rörstrand Swedish Grace Äggkopp 4 cl Midnatt - fat & serveringsskålar

Se alla