RevaHome Påslakan WILD rosa 100% ekologisk bomullsperkal 220X220 cm Reva Home AB rosa xdoxgn4142-Hem & Inredning

RevaHome Påslakan WILD rosa 100% ekologisk bomullsperkal 220X220 cm Reva Home AB rosa xdoxgn4142-Hem & Inredning

RevaHome Påslakan WILD rosa 100% ekologisk bomullsperkal 220X220 cm rosa  Reva Home AB
DAY et Day Linger Pouch Axelremsväskor
Ted Baker FITCARD Plånböcker
Björn Borg Bags TERRY Weekendväskor

Anello PLAID BESPOKE - Ryggsäck - svart Väskor

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Orrefors Hallon Vas 20 cm Klar (klar) - vaser
Vans VAN DOREN III BACKPACK - Ryggsäck - heather suiting Väskor

Anello LOGO TAPING MESSENGER - Axelremsväska - svart Väskor

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Linum West Kuddfodral 100% Linne 50 x 50 cm Dusty rosa, Ebb & Flow Rowan Taklampa Glas D 28 H 28 cm gulden Smoke, Watt&Veke Lola Lampskärm D 33 cm H 22 cm Sage Watt & Veke

DESIGN Dansmönstrad toteväska i ekologiskt material med frödstecken

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Day Home Lobelia Bordslampa Glas Jute H 80 cm ink skärm D 50 cm Antiksilver Beige, HR, Holmegaard Flow Ljuslykta D 10 cm Klar (klar) - ljusstakar & ljuslyktor

Accessorize Kelly Ljusrosa kugrönväska

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Superliving Urban Bordslampa D 12 H 45 3 cm Matt Real svart

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Lost Packbar ryggsäck

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Men Necessär Parker - Grön - Herr

Läs mer

Ämnen: Gripsholm Vintage Örngott Bomull GOTS 50x90 cm Aprikosrosa, kompetensbaserad rekrytering, Prydnadskudde Moln Grå Roommate - barnplädar & kuddar, rekryteringsprocess

Accessorize Holly Flerfärgad kugrönväska med sicksackmönster och paljetter

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

My Accessories London Halvmåneformad crossbody-väska i halm

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Chef Works Förkläde Svart Brun Övriga varumärken - förkläden

Ämnen: Ecoya Reed Diffuser 200 ml Sweet Pea & Jasmine - doftljus & doftpinnar, kompetensförsörjning

New Look Svart handväska med runt handtag och snördetalj

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Bloomingville Ljusstake Glas Diameter 7 5 cm Grön - ljusstakar & ljuslyktor

Ämnen: C3 Blender Mix&Go Svart silver - mixer & blender, Reisenthel Mini Maxi Påse 15 L Röd (rød) - övriga kökstillbehör

Mi-Pac x MTV Axelremsväska

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Le Creuset Multiskål 3 L Volcanic - tallrikar & skålar

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Mango Beige virkad shoppingväska

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Mingle Grilltång med Inbyggd Termometer - grilltillbehör
Mi-Pac - Svart ryggsäck i canvas med vikt topplock

DESIGN Bag i molton med detaljer i läderimitation

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

KAANAS Naturfärgad crossbody-väska i raffia

DAY et Day Gweneth Q Flotile Bag Shoppers

DAY et Day Plaiting Tote

Samsonite Hexa Packs Latptop Backpack S Day Ryggsäckar

Se alla