Måttstock & krokar rosa JaBaDaBaDo Jabadabado Dalmatiner xdoxgn3975-Hem & Inredning

Måttstock & krokar rosa JaBaDaBaDo Jabadabado Dalmatiner xdoxgn3975-Hem & Inredning

Måttstock & krokar Dalmatiner  rosa  JaBaDaBaDo  Jabadabado
DAY et Day Gweneth Prep BP B Ryggsäckar
Rebecca Minkoff Mab Flap Crossbody Python Axelremsväskor
By Malene Birger BAE SMALL Necessärer

LUMI Viivi Trifold Wallet Plånböcker

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Bloomingville Kudde Bomull 60 x 40 cm orange - prydnadskuddar
DAY et Day Gweneth Stroke SB Axelremsväskor

Rebecca Minkoff Darren Messanger

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Esprit Striped Hoodie Badrock XL Anthracite - badrockar & morgonrockar, Broste Copenhagen Dave Matta Ull Viscose 200 x 300 cm grå Melange, Panda Poster 30x40 cm Wonderwall - posters & väggdekoration

SANDQVIST LOVA Ryggsäckar

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Broste Copenhagen Nava Kuddfodral Bomull 50 x 50 cm vit Sand, HR, Sköna Hem Lakan i Tvättad Bomullspercale 160x270 cm Mustard

Marc O'Polo CROSSBODY SMALL - Axelremsväska - navy Väskor

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Superliving Twist Bordslampa D 26 H 49 5 cm Matt Real svart

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Ted Baker ROKKET - Weekendbag - svart Väskor

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Superdry MOTION MONTANA - Ryggsäck - khaki Väskor

Läs mer

Ämnen: Barnsäng Disney Cars - barnmöbler, kompetensbaserad rekrytering, Bloomingville Taklampa Brun Glas. Diameter25 5xhöjd23 cm, rekryteringsprocess

Carhartt WIP PAYTON HIP BAG - Bältesväska - hamilton brun Väskor

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Bershka svart mynthållare

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Bloomingville Bordslampa silver Glas Diameter18xhöjd25 cm

Ämnen: Bloomingville Burk Med Lock Glas Diameter 9 cm Höjd 11 cm Brun, kompetensförsörjning

DESIGN Leopardmönstrad kugrönväska med tofsar

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Orrefors Diskus Ljuslykta Klar - ljusstakar & ljuslyktor

Ämnen: Form Living Kudde Frances med fransar Polyester 40x40cm Grå, MOLN pappburk 3st Röd Färg & Form - barnrumsförvaring

Herschel Supply co. Fourteen Light Svart magväska

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

ERNST Kruka 15 cm Stengods Vit (hvit) - krukor

Ämnen: Rekrytering, soft skills

DAY et Day Gweneth P blå Leo Mini Necessärer

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Linum Hedvig Kuddfodral Linne Bomull 50 x 50 cm svart - prydnadskuddar
Adax Unlimit shopper Harmony Shoppers

True Decadence champagnefärgad kugrönväska i satäng

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

DESIGN Svart axelväska i kanvas med dragkedja på framfickorna

River Island Ljusbrun crossbody-väska med spännen

Herschel Supply Co Seventeen Svart magväska 3 5 l

Herschel Supply Co Classic - Ryggsäck 21 l

Se alla