Muurla Rag Rug Djup Tallrik 23.5 cm Vit (hvit) - tallrikar & skålar xdoxgn3642-Hem & Inredning

Muurla Rag Rug Djup Tallrik 23.5 cm Vit (hvit) - tallrikar & skålar xdoxgn3642-Hem & Inredning

Muurla Rag Rug Djup Tallrik 23.5 cm Vit (hvit) - tallrikar & skålar
Ryggsäck - ZickZack rosa alltid billig frakt
Ladies Designer Flap Cross Body Shoulder Bag
Damkvinnors Celebrity Flap Clutchväskor FÖR Bröllop

GENUINE REAL LEATHER BUM BAG MONEY WAIST BELT

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Linum Loom Matta 100% Bomull 70 x 110 cm Granite grå - vardagsrumsmattor
Flickor Kändis Flap Clutch Dam Bröllop Prom Party Kväll Handväsk

New Ladies Patent Bag Large Clutch Bag

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Örngott för spjälsäng ECO Pinstripe Rätt Start - barnsängkläder, PR Home Stella Lampskärm Silklook 35 cm Offvit - lampskärmar, Disney Frost Väggtapet 2m Walltastic - barnrumsdekoration

Kvinnors Celeb Style Bow ShoulderHandväskor Shopper Tygväskor A4

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Day Home Dekoration Obelisk 30 cm Svart (svart) - prydnadssaker, HR, Poster ABC-multi Vit Ejvor - barnrumsdekoration

ONLY ONLJANET PU BELTBAG ACC Magväskor

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Broste Copenhagen ZigZag Matta Läder Bomull 140 x 200 cm Light grå

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Armani Exchange WOMAN PVC PLASTIC BACKPACK Ryggsäckar

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

DAY et Day Gweneth Prep BP B Ryggsäckar

Läs mer

Ämnen: Bloomingville Lykta Glas Ø13 x 15 cm Grön - ljusstakar & ljuslyktor, kompetensbaserad rekrytering, Iittala Ultima Thule Ljuslykta 2-pack 65 mm Glas Grå (grå), rekryteringsprocess

Cala Jade Emmi Bucket väskor

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

DAY et Day Gweneth Checky Bag Shoppers

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Förvaringspall rosa Bloomingville - barnmöbler

Ämnen: Bloomingville Sittpuff Polyester D 37 x H 40 cm Vit - barnmöbler, kompetensförsörjning

DAY et Day Ambi Shopper Shoppers

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Skrivbord Star vit Kids Concept - barnmöbler

Ämnen: Muslin blanket 75x100cm Clouds Jade Jollein - barnplädar & kuddar, Bloomingville Statement Kudde Bomull 60x40 cm Röd (röd)

WeSC USHER Magväskor

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

RevaHome Örngott PISTAGE 100% ekologisk bomullsperkal 50X60 cm x 2 Grön Reva Home AB

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Eastpak BUNDEL Magväskor

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

House Doctor Cozy Ljuslykta H 13 cm - ljusstakar & ljuslyktor
YOURTURN Axelremsväska - olive Väskor

YOURTURN Bältesväska - blå Väskor

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Zign Bältesväska - senf Väskor

Spiral Magväska med självlysande fläckar

Spiral Magväska med regnbågsskimrande paljetter

DESIGN Svart ryggsäck med kroppssele och kontrasterande röd dragkedja

Se alla