Peugeot Whiskyglas Svart - glas med Kylplatta xdoxgn3475-Hem & Inredning

Peugeot Whiskyglas Svart - glas med Kylplatta xdoxgn3475-Hem & Inredning

Peugeot Whiskyglas med Kylplatta Svart - glas
Axelremsväskan i äkta lammskinn VÅG1051
Weekeight - Weekendbag - väska -Kabinväska (Marinblå)
Ryggsäck med integrerad Reflexremsa - Svart

Handväska Jasmine racing alltid billig frakt

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

IMK Details Förkläde Gräddvit Blå IMK InMyKitchen - förkläden
Kvinnor Stor Axel Handväska Dam Designer Faux Läder Korgväska

Svart grå axelremsväska i oxläder

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Segers Förkläde Röd - förkläden, Tavla Eat Candy Svart Bloomingville - barnrumsdekoration, ERNST Ljusstump Låg 2-pack Vit - ljusstakar & ljuslyktor

Lyxiga kvinnor Tote Shoulder Bag alltid billig frakt

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: House Doctor Vas Dot H 10 cm Vit - vaser, HR, Södahl Vintage Toalettborste Stengods 13x13x40 cm (ljusrosa mörkgrå + 2 andra färger)

Ladies Shopper Handväskor Arbetsväskor Guldmetall

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Prydnadskudde Regndroppe Blå Roommate - barnplädar & kuddar

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Ladies Fashion New Style Trend Latest Design Studded Clutch Bag

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Ladies Studded Flapover Clutch Purse

Läs mer

Ämnen: Rörstrand Swedish Grace Bordstablett 45x35 cm Sten - bordstabletter, kompetensbaserad rekrytering, Globen Lighting LED Laser L213 Glob 8 cm Dimbar 2.3 W E14 Klar Globen Lighting AB, rekryteringsprocess

Kvinnors Cross Body Handväskor Ladies Messenger

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Canvas iPad Bag - Air Air2 alltid billig frakt

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Kudde Noshörning rosa Rice - barnplädar & kuddar

Ämnen: Kudde Rabbit in hat Mini OYOY - barnrumsdekoration, kompetensförsörjning

DAY et Day Gweneth Desert Weekend Weekend & gym väskor

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Durance Presentask 3 X 75 gr Tree Biscuit Myrrh - doftljus & doftpinnar

Ämnen: Durance Wondrous Musk Doftpinnar Svart Keramik rödting Pinnar Parfym, Globen Lighting Grace Taklampa D 57 cm Mässing Globen Lighting AB

Alexander Wang KNIT JCQD ROXY SFT LG TOTE WHT BLK DIAGONAL LOGO IR Shoppers

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Micki Alfons Åberg Bomullsfilt - barnsängkläder

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Adax Pixie shoulder bag Stella Axelremsväskor

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Form Living Vas Lilly mellan 13x23 cm Amber - vaser
Adax Cormorano shoulder bag Maria

LUMI Frida Small Reversible Tote Floater Shoppers

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Ellesse EL MICKEL Axelväskor

SANDQVIST MAJA Axelväskor

YOURTURN Axelremsväska - cognac Väskor

Carhartt WIP PAYTON SPORT BAG - Sportväska - sandshell svart Väskor

Se alla