rödefine Vattenkokare Klar - vattenkokare Morphy Richards opcory3155-Hem & Inredning

rödefine Vattenkokare Klar - vattenkokare Morphy Richards opcory3155-Hem & Inredning

Morphy Richards rödefine Vattenkokare Klar - vattenkokare
Iittala Kartio Karaff 95 cl Havsblå (blå) - termosar kannor & karaffer
A Simple Mess Serveringsfat Tavaha 31x19.5 cm (blå) - fat & serveringsskålar
Fiskars Functional Form Debakniv 12 cm Svart - köksknivar

Eva Trio Legio Nova Assiett D 19 cm Grå - tallrikar & skålar

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Satake Pro Kockkniv 24 cm Stål - köksknivar
Day home Cherry Glaskupa Glas H 15 cm D 11 cm Klar Day Home

Zassenhaus Saltkvarn Berlin 12 cm Svart - kryddkvarnar

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Orrefors Difference Sweet Dessertvinsglas 22 cl Klar - glas, Design House Stockholm Fia Karaff Svart - termosar kannor & karaffer, Rosti Margretheskål 0.5L Svart - bakbunkar & berödningsskålar

lila aftonväska, blomma smyckad med strasstenar

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Holmegaard Cabernet Karaff 1.7 L Klar - termosar kannor & karaffer, HR, Aluminiumform 5 st 21 9x15 6cm Övriga varumärken - övrigt baktillbehör

Axelremsväskan i äkta lammskinn LAMM8066

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Xantia Akacia Skål Dia 13 cm Brun Övriga varumärken (brun)

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Ryggsäcken i äkta lammskinn, LAMM5902-1

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Axelremsväska, väska i canvas - GRÖN

Läs mer

Ämnen: Broste Skål Nordic Sea Dia 17 cm Broste Copenhagen (grå), kompetensbaserad rekrytering, Slinga Party Form Living - ljusslingor, rekryteringsprocess

Ryggsäck i canvas - UNISEX alltid billig frakt

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Axelremsväskan i äkta koskinn 33x22x11 cm

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Hylla 40X40X10CM Övriga varumärken - hyllor

Ämnen: LED-lampa boll - bordslampor, kompetensförsörjning

Woherrar Cross Body Shoulder Bag alltid billig frakt

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Golvkudde med PomPom Grå VaniMeli - barnmattor

Ämnen: Doftolja med pinnar Dimma Form Living - doftljus & doftpinnar, Opto Design Tallyho Bordstablett 40 x 30 cm Vit (hvit)

Svart axelremsväska i äkta oxläder

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Alarmklocka Skye & Marshall Paw Patrol - barnrumsdekoration

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Ladies Woherrar Fashion Quality Shoulder Large Storlek Tote Zipper

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Matta Spiderman-03 Wallslinger Spiderman - barnmattor
Handväska svart med röda handtag alltid billig frakt

Ladies Fashion Clutch Bag Metallic Decor Flap Stylish julklapp

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Reversible Burgundy Nude Large Tote Bag - Passar bärbara dator

Coccinelle ALPHA Ryggsäckar

Desigual Accessories BOLS FärgAMA NANAIMO Ryggsäckar

Markberg Pixie Bum Bag Magväskor

Se alla