Gracie Tee, vit, Better Bodies alltid billig frakt

Gracie Tee, vit, Better Bodies billig frakt alltid nxujew5560-Heta produkter

Jag läste idag en artikel på aftonbladet att kommunen Mjöby i Sverige har enats om ett förslag att föbjuda uthyrning av burkinis. ”Det är vårt ansvar att arbeta för ett jämställt samhälle och människors lika värde, säger Anneli Sjöström (C), vice ordförande i kultur- och fritidsnämnden”.

Lacoste grönICAL CAMERA BAG Axelremsväska eclipse cobalt

Jag förstår verkligen inte hatet mot burkan och/eller burkinin. Jag förstår inte heller hur folk kan bli upprörda över att en annan människa väljer att täcka sig? Jag skulle absolut kunna tänka mig att köpa en burkini, särskilt här i Argentina. Den skyddar mot solen (jag bränner mig här då solen är extremt stark) och så slipper man konstiga blickar från män och kvinnor.

Adidas Originals BACKPACK S Ryggsäckar

Om jag ska ha rätten att kunna välja att sätta på mig en blommig klänning, så kan inte jag ta ifrån rätten att en annan kvinna väljer att sätta på sig en burka. Logiskt sätt kan man inte begära friheten ”att få välja själv” och samtidigt begränsa andra människor från att också ha den möjligheten, bara för att den andra personens smak skiljer sig från din egna.

Vans Winston Washed V4MHILN alltid billig frakt

L.Crödi MAXIMA Handväska vit

Produktnummer: 14237037

Better Bodies Gracie Tee, white är tillverkad i det funktionella materialet Tencel, ett svalt tyg som blivit känt för sin höga fukttransportförmåga och komfort. Det är en mjuk och skön t-shirt med en atletisk design. Den har försetts med traditionella holkärmar för en stilren, feminin look.100% tencel – mjukt, svalt och komfortabelt!Bra fukttransportförmågaHolkärmarLös och luftig passform

Färg: white
Modell: dam
Material: 100 % tencel

Gracie Tee, vit, Better Bodies billig frakt alltid nxujew5560-Heta produkter

Reebok CL Leather NP alltid billig frakt

Förutom att det är bra för miljön, så var denna dag sjukt uppskattad av mig. Något jag absolut HATAR med Bogotá, är trafiken. Det går inte en enda dag utan att man sitter fast minst en timme, vilket är förståeligt eftersom det bor cirka 14 miljoner människor här, men ändå. Nu när det börjar bli sommar och riktigt varmt här, så blir värmen bara värre av alla bilar. Dessutom blir luften helt katastrofal av alla avgaser och det är inte så kul för lilla mig som har astma…

 

Adidas Adilette W alltid billig frakt

Kaftan klänning Athena, Grå alltid billig frakt

Asics Nitrofuze svartrosa alltid billig frakt

grön Comfort - Ulltofflor Grå (Gummisula)

Nu ska jag dela med mig med ett av mina absolut bästa skönhetstips någonsin. En hemmagjord scrub som säger hejdååå till död hud och gör huden fantastiskt glänsande och mjuk. En skönhetsritual som används flitigt här i Colombia och resten av Sydamerika. Kanske därför alla latinas är så vackra och rynkfria när de är gamla? ;)

Recept:
– Ca 1 DL malt kaffe.
– Ca 4 tsk kokosolja.
– Ca 1 tsk socker.

Jeans från Tiger of Sweden SLIM Strl W30 L34

 

Massimo Dutti Slips dark blå Herraccessoarer